Hur man rengör sperry Topsiders

Hur man rengör sperry Topsiders


Sperry Top Siders har varit känd som "båt skor" i årtionden. Original Sperry Topsiders är välgjorda skor med kraftiga sulor och var ursprungligen känd som vad eliten hade när tillbringa tid på familjens båtar. Dessa dagar, Topsiders genomsnitt ca £ 48 per par, men även på denna kostnad är det viktigt att hålla dem väl underhållna. Några enkla steg kommer att ha dina Sperry Topsiders rena och i toppform.

Instruktioner

1 Fukta en allrengöringsmedel svamp och ger hela skon en snabb gång över, koncentrera sig på den enda där ute smuts och skräp kan fastna.

2 Applicera sadel tvål till en mjuk rengöringsduk och massera detta noggrant i Sperry Topsiders med överdelar av läder. Upprepa processen vid behov om lädret inte visas ren efter bara en ansökan.

3 Spray matta renare på Sperry Topsiders gjorda med duk delar. Låt mattan renare på duken i ungefär tre minuter. Skrubba med en mjuk borste som behövs. Svamp bort mattan renare med kallt vatten och en svamp.

4 Applicera fläck treater som Shout spray till några svåra fläckar på duken delar av dina Sperry Topsiders. Tillåta behandlingen att förbli på fläcken i ca 5 minuter innan sponging bort med en svamp doppad i kallt vatten och sedan vridits tills fuktig.

5 Bättra eventuella missfärgningar på läderdelar av dina Sperry Topsiders med en tjock tillämpning av sadel tvål på de missfärgade områden. Låt tvålen att stanna kvar på plats för ungefär en halvtimme innan polering ren med en mjuk och torr trasa.