Hur man drar en Coal Miner

Hur man drar en Coal Miner


Rita en kol gruvarbetare är en övning i figurteckning och innebär att du kommer att behöva veta hur man drar rätt proportioner av människokroppen. Detta är nödvändigt även om personen är täckt av löst sittande kläder. Det mänskliga ögat är mycket bra på att märka även den minsta inkonsekvens när observera en mänsklig form. Det kan vara att armar eller ben är för långa, eller händerna för stor. Varje människa är något annorlunda, naturligtvis, men de viktigaste proportioner håller sant i de flesta fall.

Instruktioner

1 Samla några bilder av en kolgruva i olika positioner, såsom stående i en dörröppning efter att ha kommit hem från en lång förskjutning i gruvorna, till exempel. Hitta en bild som visar detta så nära som möjligt. Använd flera bilder att välja komponenter vid behov, så att du har en referens för varje objekt du ritar.

2 Rita konturerna av dörrkarmen och trä trim runt kanten. Inte detalj för mycket på denna punkt, men bara fokusera på konturerna. Rita lätt så att du enkelt kan korrigera eventuella misstag. Markera en plats för att indikera början av gruvarbetare huvud. Försök att använda en höjd som är lätt delbart med en faktor sju. Bild kroppen i avsnitten när du ritar den, den totala höjden är sju sektioner.

3 Rita huvudet som den övre delen. Dra halsen under och sluttande utåt till axlarna. Axlarna bör vara så bred som tre huvud bredder, så se till att du har rätt bredd dras för huvudet. Kroppen är två sektioner långt från hakan till höften. Rita armarna på sidorna av kroppen.

4 Rita fingertopparna i nivå med insidan-höjden av benen. Rita benen tre sektioner högt på insidan och upp till höften på utsidan. Rita bara en grov skiss för proportioner som det kommer att täckas i löst sittande kläder. Avsluta allmän översikt och börja detalj coalminer kläder. Rita biglinjerna och veck i kläder, knappar, fickor och stövlar på botten.

5 Rita hjälmen på toppen av huvudet, inklusive ljus på framsidan. Dra en liten glödlampa i centrum av ljuset. Detalj ansiktet, delvis täckt av hjälmen. Dra näsan under brädden av hjälmen och mynningen. Rita konturlinjer för kinderna och hakan. Rita en matlåda i ena handen för att lägga till realism

6 Shade kläder mörka men behålla vissa områden ljus för att representera höjdpunkter. Skugga de områden som drabbas bort från ljus mörkare. Använd en duk för att blanda dessa mörka områden i de ljusare. Skapa definierade linjer att separera kläder från utsatta områden såsom ansikte, hals och händer.

7 Dra den öppna dörren på den ena sidan och detalj handtaget. Skugga dörren annorlunda än väggarna för att skilja den något. Detalj väggarna på vardera sidan av dörröppningen med en tapetmönster eller lämna dem vita. Använd pennan för att skugga väggarna och blanda med sämskskinn. Skugga dem så att de blir mörkare mot kanterna på papperet. Dra några skuggor på golv eller väggar.

8 Shade ansikte, hals och händer för att visa kolrester och smuts från en lång förskjutning i gruvan. Städa upp överflödigt kladd med ett suddgummi för att slutföra ritningen.