Hur att tjockna upp lår

Hur att tjockna upp lår


Muskler låret är några av de mest kraftfulla muskler på kroppen och kan växa mycket starkare och större än andra muskler. Med dagens stillasittande livsstil, men människors lårmuskeln är i allmänhet inte utför till sin potential. För att bli av med taniga kycklingklubbor eller fyll i dina tajta jeans lite bättre, använda flera potenta övningar som syftar till sammanslagningen och förtjockning upp låren.

Instruktioner

1 Börja vandring. Vandring fungerar quadriceps och hamstrings. För en extra intensiv träning, prova vandring med en laddad ryggsäck på. Gå med i en lokal Sierra Club kapitel eller vandring grupp, och göra vandring berg del av din helg rekreation. Om du bor nära ett naturområde med vandringsleder, försök att vakna upp en timme eller två tidigt och få i en vandring innan arbetet ett par gånger i veckan. Ju mer brant terrängen, desto bättre träning för låren. Brantare spår ger dig också en bättre kardiovaskulär träning.

2 Gör knäböj. Knäböj är den främsta gym övning för att bygga styrka och sätta på muskel i quadriceps. De tona och stärka dina glutes också. Gör åtminstone tre uppsättningar av 10 reps vardera för att få maximal vinst i styrka och muskelmassa. Öka vikten av dina knäböj så fort du känner att musklerna inte längre brinner vid den 10: e rep. Knäböj kan göras fristående med vikter transporteras över axlarna, eller på maskiner, där du har möjlighet att justera lutningen, arbeta lite olika muskler i quadriceps grupp.

3 Gör ben lockar. Även om inte lika stor eller lika kraftfull som quadriceps, hamstring musklerna på baksidan av benet funktion likt biceps av armen, bulk ut benen och bildar en fin runda muskel när väl utvecklad. Gör åtminstone tre uppsättningar av 10 reps. Precis som med huk, lägga mer vikt när du upptäcker att du har möjlighet att göra 10 reps lätt med vikten som tidigare använts.

4 Gör utfall. Använd fri vikt skivstång i varje hand och utfall framåt med varje ben, sjunka lågt i ställning innan han återvände till en stående position. Utfall stärka och bulk upp quadriceps, ungefär som knäböj, men ger ett större utbud av rörelse aktivera hamstrings också. Liksom de andra gym övningar, gör åtminstone tre uppsättningar av 10 reps, lägga vikt när de blir lätt.