Hur man gör en enkel Tire Swing

Hur man gör en enkel Tire Swing


Ett däck gunga kan förvandla en gammal däck till en leksak för barn eller en plats för vuxna att slappna av. En omsorgsfullt konstruerade däck gunga kan ge en säker spelmiljö för år. Även ett enkelt projekt att bygga ett däck gunga är något mer engagerade än att binda ett däck till en trädgren med ett rep. En kvalitet sving som ser professionellt installerad kan byggas på en eftermiddag. Och om möjligt, välja en stark träd, som en ek eller en lönn.

Instruktioner

1 Välj ett däck. Stora lastbilsdäck är bäst för vuxna, men de kan vara för stor för små barn. Hitta däck som fungerar för dina behov. Rengör däcket noggrant med tvål och vatten.

2 Borra tre hål i däcket. En horisontell swing är mer bekväm att rida, men det behöver triangulära stöd. Placera däcket på marken och borra tre jämnt fördelade hål runt sidoväggen. Använd ett måttband för att säkerställa jämn mellanrum. Borra några hål i botten däck för vattenavrinning.

3 Sätt öglor i hålen och säkra dem med två brickor och en mutter på den andra sidan av sidoväggen. Ordern, från topp till botten, bör Bolt, tvättmaskin, däck, tvättmaskin, mutter.

4 Trä en S-krok genom vart och ett av de tre lyftöglor. Nyp gapet sluten vid bottenänden av kroken med hjälp av vice grepp.

5 Ämne tre fyra-fot-långa bitar av kedjan genom den övre delen av var och en av de tre S-krokar. Varje krok kommer att ha sin egen bit av kedjan. Använder en annan S-krok för att ansluta ändarna på de tre kedjorna tillsammans. Använd vice grepp för att stänga S-krok slingor.

6 Loop 6-fot långa bit kedja runt en trädgren. Längden av detta stycke kommer att variera beroende på hur nära marken du vill att swing att vara. Välj en stark gren som är cirka 10 fot från marken. Koppla ihop de två ändarna av denna kedja med en kopplingslänk.

7 Anslut kontakten länk till den öppna S-krok från kedjorna som är anslutna till däcket. Stäng S-krok med vice grepp för att slutföra svingen.