Party Planning Prislista

Party Planning Prislista


En vinnande parten kan kosta allt från ett par hundra dollar till flera tusen dollar. Det bästa man kan göra när du planerar ditt evenemang är att sätta en realistisk budget och besluta om att spendera pengar. Den typ av parti du planerar kan diktera vilken typ av mat, underhållning och dekorationer som du behöver. Med lite framförhållning, behöver du inte gå överbord för att kasta en bra fest.

Mat

Tänk på den mat du kommer att tjäna först, eftersom maten är sannolikt den dyraste partiet post. För en bakgård grill inklusive varm korv, hamburgare, potatissallad eller kastade sallad, chips, chocolate chip cookies och iste eller saft, Go BBQ restaurangbranschen i Kalifornien ber £ 146 för 25 personer, exklusive skatt. Du kan spara om du gör shopping och laga mat själv. Glöm inte att lägga i kostnaden för munchies för hors d'oeuvres, dessert och även kostnaden för öl eller vin.

Inbjudningar och dekorationer

Ett online-anpassade inbjudan företag, egna, avgifter priser som börjar på £ 9,10 för 10 inbjudningar. Dessa dagar kan du designa din egen med en mall eller ens använda en gratis "e-kort" tjänst för att bjuda in gäster. Om du bestämmer dig för en tryckt inbjudan, glöm inte att lägga i kostnaden för porto. Ballonger göra något parti festlig. Special ballonger i form av en gitarr eller en amerikansk flagga kan kosta ca £ 4 styck. Ett annat alternativ är att gå med fler standard heliumballonger finns på många lågprisbutiker. För en utegrill, behöver du inte verkligen behöver alltför många dekorationer, medan inomhus part kan kräva mer genomarbetade dekorationer.

Underhållning

För en utegrill, kan du välja att röret i din egen musik. Men om det är i budgeten, kan en levande DJ lägga en hel del till din fest. Priserna för en discjockey börjar vanligtvis på ca £ 195 och kan köra till över £ 650. Andra underhållare, som lookalike handlingar och keyboardister, typiskt komma över £ 260 för en 3-timmars engagemang.