DIY sten spis Grill

DIY sten spis Grill


Grillentusiaster, särskilt de som lever från Carolinas till Texas, kommer att berätta det enda sättet att grilla eller grilla mat är långsam matlagning med massor av rök. Denna typ av matlagning är mycket vanligt i andra delar av världen, särskilt Kina. Stenen spis grill inte ta upp en hel del utrymme och kan ge både ett område för långsam rökfria mat, liksom direkt värme grillning.

Utforma en sten spis grill

DIY sten spis Grill


Utforma skorstenen är nyckeln till hela öppen spis grill. Köp en konkret två fot diameter cylindriska stuprör 4 fot lång. Skära ett fyrkantigt hål i botten av röret; rikta öppningen direkt i angränsande eldstaden. Skorstenen och yttervägg eldstaden är gjorda av sten. Insidan av eldstaden är gjord av eldfast tegel för att hålla värmen från branden spricker klipporna.

The Fireplace Foundation

DIY sten spis Grill


Den massiva vikten av öppen spis grill skorsten behöver en armerad betongplatta för att hålla skorstenen från att sjunka ner i marken. Granska dina lokala byggnormer för att fastställa de grundläggande normerna för plattan. Plattan kommer att vara 6 inches tjock, förstärkt med horisontellt armeringsjärn. De flesta byggnormer kräver att förutsättningar för att vara åtminstone ytterligare sex inches under jord. Om du använder gas som en extra värmekälla, anlita en professionell att köra gasledningen korrekt innan gjutning. Vänta minst en vecka för betongen härda innan du placerar betongstupröret på plats på fundamentet.

Bygga Fire Pit

DIY sten spis Grill


Placera skorstenen på den specifika platsen önskas på fundamentet. Nu använder en krita linje att lägga ut insidan av eldstaden. Innerdiametern bör vara cirka 33 inches och väggarna i eldstaden bör vara 24 inches hög. Gör en torrkörning först och lägga eldfast tegel ut, mycket uppmärksamma på hur de passar mot skorstenen. Om allt är bra, sedan tillämpa murbruk. Nu lägga eldfast tegel golv. När blocken är på plats, applicera mortel till eldstaden golvet och låt den torka.

Avsluta sten spis Chimney

DIY sten spis Grill


Från och med skorstensbasen där eldstaden fäster, tillämpa murbruk och börja placera stenarna runt konstruktionen av spisen skorstenen upp 24 inches till toppen av eldstaden. Nu med hjälp av en halv tum murverk bit, borra fyra hål 6 inches ner från toppen av skorstenen. Ta två 24-tums längder av armeringsjärn och pundet dem genom hålen till den andra sidan, vilket gör en grill hållare. Nu fortsätter upp i skorstenen tills det är helt täckt i sten.

Avsluta sten spis

DIY sten spis Grill


Nu börjar på utsidan väggarna i eldstaden. Dessutom tillämpar stenar från vänster till höger hela vägen till toppen av eldstaden. Placera inga stenar på den övre kanten av eldstaden väggen. Gå till en lokal metall fabricator och har en grill utformad för att passa på toppen av eldstaden väggarna. Om du använder naturliga eller propangas för värme, tillsätt sedan brännaren eldstaden golvet. Efter bruket har torkat ett par dagar, brand upp nya sten spis grill.