Hur man gör basketlag Logos

Hur man gör basketlag Logos


Med alla de gemenskap och skola basket ligor, verkar det skrämmande utmaning att skapa en ny och anpassad laglogo. Det finns flera sätt att skapa en basketlag logotyp. Källor på nätet tillhandahålla mallar för att skapa och även registrera den nya designen. Om du vill ge gruppmedlemmarna eller samhället en chans att hjälpa, överväga att hålla en logotyp tävling och välja den översta posten.

Instruktioner

1 Logga in på en egen logotyp webbsidor, såsom LogoMaker. Följ online anvisningarna för att skapa ett nytt konto. Skriv ner ditt nya inloggningsnamn och lösenord för framtida referens.

2 Välj "Sports" alternativ från menyn och följ skapande verktyg uppmanas att utforma logotypen.

3 Välj anpassade färgscheman för logotypen och titta på skärmen modeller av logotypen med dina färgscheman.

4 Godkänn den slutliga utformningen och skicka din betalning och information. Ta emot en JPEG eller GIF-fil, beroende på dina behov att tillämpa logotypen till laget uniformer eller tryckt material.

1 Skriv ut flygblad tillkännage laget logotyper tävling till medlemmarna i teamet eller samhället. Innehålla information om laget såsom lagfärger och namn. Bestäm storleken på logotypen du behöver och ange måtten alla poster måste följa. Tillhandahålla ett förfallodatum.

2 Gå över de inlämnade logotyper och sätta dem till laget eller kommitté att avgöra vilken är den bästa eller mest lämpliga.

3 Alert vinnaren och börja använda logotypen för laget uniformer eller material.