Ljusa idéer för en Gazebo

Ljusa idéer för en Gazebo


Ett lusthus är en favorit plats att lägga upp fötterna och koppla av på en varm sommardag. Metall, trä, pop-up, tält och kapell beskriver olika typer av lusthus. Mindre lusthus rymma så få som två personer, medan större stilar skapas för att hålla hela bröllop mottagningar. Överväga flera idéer för att skapa en ljus och inbjudande lusthus.

Skydd

Fläckar och färger kan lysa, uppdatera och skydda trä. Alla trägolv, räcke eller ram av din lusthus behöver skyddas mot väder och vind. Stain absorberas in i träet, tillgänglig i diverse utföranden och motstår skalning och uppbyggnad från upprepade applikationer. Paint skyddar träet och ger en rad av ljusa färger. Metall gazebos tillverkas vanligtvis från en rostresistent material som är underhållsfritt under många år.

landskaps

Krukor med färgglada blommor lägga zest och vitalitet till ett lusthus. Terrakotta, sten eller hängande plantageägarna överfyllda med diverse blommor i röda, gula och orange ge glada liv till ett lusthus. En slingrande stenlagda väg som leder till din lusthus ger charm och karaktär till landskapet. Perenna buskar, buskar och blommor planterade runt en stationär lusthus lägga stabilitet och färg utan årlig plantering.

möbel

Alla väder vide, teak och smidesjärn möbler är väl lämpade val för lusthus. Storleken på din lusthus kommer att avgöra valet av specifika möbler. En soffa, soffbord och två stolar skapar ett arrangemang som främjar för samtal och avkoppling. Uteservering ensembler ger utrymmen för underhållande och avkopplande måltider. Mindre lusthus är rätt för en morgonkaffe bistro set eller en favorit fåtölj.

Tillbehör

Tillbehörs idéer för ljusnande din lusthus är oändliga. Mysiga lyktor, blinkande string ljus, sol väg ljus och tiki facklor lysa kvällarna i lusthus. Färg, vädersittdynor och kuddar lägga mysig komfort och ett stänk av färg. En liten bubblande fontän gurglar lugnande i bakgrunden. En uteplats matta ger mjukhet och textur till din lusthus golvet.