Hur man tecknar Smiley Faces

Hur man tecknar Smiley Faces

Hur man tecknar Smiley Faces

Ler! Genom att lära hur man drar en enkel smiley, kan du uttrycka vänner och familj hur lycklig du är och hur nöjda de borde vara. Ibland kanske du vill ta dina uttryckssymboler till nästa nivå.

Rita en enkel cirkel. För en mer intressant smiley, kan du göra olika huvudformer. Du kan faktiskt göra en fyrkantig huvud disposition för att visa en mer maskulin smiley. På bilden finns tre former du kan prova. Den ena är en enkel cirkel; mitten är formen på de flesta mänskliga huvuden; och den sista är en trapets.

För att rita ögon, först göra på oval. Gör sedan en oval intill den. Om du vill att de ska överlappa, först göra en oval, sedan göra en bakåt "C" som bifogas detta. När du har gjort det, fyll i den nedre tredjedelen av den ovala att eleverna i ögonen.

Rita en näsa på smiley. Vissa uttryckssymboler saknar näsor. För en enkel näsa, kan du göra en punkt, eller en rak linje. Du kan också dra två sidor av en triangel, eller till och med en "u." På bilden finns flera typer av näsor som du kan dra. Kom ihåg att om du gör en sidovy näsa, glöm inte att dra näsborren.

Glöm inte att dra munnen. För leende, kan du rita en "U" -form. Du kan även lägga till en tunga som kommer ut ur munnen. Om du vill att din smiley ska visas att tala, dra en "o" i stället. På bilden finns fyra typer av leenden. Den andra från vänster har tagits med gropar. För att göra detta, bara dra två små "u s" på större "u" att du har ritat.

Att rita hår på hjässan, kan du rita en "V" om du vill att din smiley till verkar ha lite hår. Om du vill lockigt hår, sedan rita spiraler runt huvudets form. På bilden finns tre typer av hår. Den längst till höger bara har hår på sidorna av huvudet. Toppen är skallig.