Pig hantverk för barn

Pig hantverk för barn


Barn i alla åldrar lära sig om svin att få kunskap och njutning. Styra din grupp barn i att skapa några färgglada projekt. Inte bara kommer de att få göra hantverk, barnen kommer också att vidareutveckla sina små motorik och kreativt tänkande, och de kommer att stärka deras förmåga att följa anvisningar.

Papperspåse Pigs

Barn kan färg eller måla en lunch storlek papperspåse som ska användas för olika hantverk. Till exempel kan de göra en marionett. Vrid påsen så den öppna änden är mot botten. Barnen ska skära två rosa öron, två vita ögon och en rosa rund nos från kraftigare papper. Låt dem lämna botten av påsen viks och bildar ansiktet på denna vikta del. Limma ögon och nos på ansiktet området. Limma ett öra vid var och en av de två övre hörnen på påsen. De kan göra en uppstoppad väska eller en behandling hållare från ett höger-up väska. Låt barnen skära ut och sedan limma ögon och en nos i centrum av påsen. Limma en pappers öra på varje sidan av påsen på samma nivå som ögon. Stuff påsarna med returpapper eller fyll dem med godsaker. Tejpa toppen stängd.

Papperstallrik Grisar

Ger en stor pappersplatta och ett litet mellanmål stora papperstallrik för varje barn. Barnen kan färga eller måla bottensidan av varje platta. Limma den mindre plattan i centrum av det större. Ge barnen mörka markörer för att rita en gris ansikte på mindre plattan och öron på den större. Gör en gris ansiktsmask med en papperstallrik. Klipp ut ögat hål för varje barn. Låt barnen dra öronen och nosen på plattan. Stapel en längd av garn på varje sida av ansiktet och knyt masken på barnens huvuden. Om du vill ha en liten siffra på en gris gjord av en papperstallrik, skär bara en tallrik i halv. Har barnen färglägga båda sidor av en halv. Limma en farkost öga på varje sida nära den främre änden. Klipp och limma två öron att limma strax ovanför ögonen. Tejpa en längd av rosa kräppapper streamer till den motsatta änden från huvudet till svansen.

Flying Pigs

Att skapa en flygande gris, ge varje barn en Mylar ballong. Låt barnen använda hantverksfärger för att måla en gris ögon, nos och öron på ena sidan av ballongen. Tejpa ett stycke rosa lockigt band till baksidan för en spar svans. Om du föredrar att rikta din gris flykt, köpa eller hjälpa barn att göra diamantformade drakar. Ge papperslappar och lätta hantverk material. Uppmuntra barnen att utforma draken att se ut som en gris.

mobiler

Har barnen skära ut en gris form från rosa affisch styrelse. Stansa hål längs den nedre kanten av grisen. Knyt ett snöre genom varje hål. Stansa två hål längs toppen av grisen. Trä ett snöre genom hålen och knyt ihop dem för att bilda en galge. Knyta en liten leksak gris på den nedre änden av varje sträng. För ett alternativ, har barnen spåra och klipp ut grisar från kraftigare papper. Tejpa en gris på den nedre änden av varje sträng.