Hur man mäter för ersättnings bänkskivor badrum

Hur man mäter för ersättnings bänkskivor badrum


Byta ditt badrum fåfänga toppar kan ha en stor inverkan på ditt badrum design. En ny fåfänga topp kan uppdatera stilen i ditt badrum helt enkelt utan en hel del invasiv arbete. För att se till att din nya topp sitter säkert på plats, måste du vidta lämpliga mätningar. De flesta fåfänga toppar är faktiskt en tum större än den fåfänga i längd och bredd, vilket gör inköp förvirrande för vissa husägare. Dessutom måste riktlinjer badrum följas för att säkerställa den nya topp inte är för stor för utrymmet.

Instruktioner

1 Mät den exakta längden och djupet av fåfänga i inches. Lägg 1/2 tum till endera sidan av fåfänga, och en tum till framsidan av fåfänga för överhäng.

2 Hitta mittlinje diskhon. Leta reda på P-fällan eller avfall fälla av diskbänken och hitta mittpunkten där det kommer att lägga till diskbänken. Mät ut till vänster och höger kant från denna plats. Badrum sänkor måste ha minst 20 inches att sitta i själva - 10 inches ut på vardera sidan om mittlinjen. Om du väljer att flytta placeringen av diskbänken i fåfänga och toppen, se till att det överensstämmer med denna kod.

3 Kontrollera dörren swing på badrumsdörren om det öppnas inåt precis framför fåfänga. Se till att en tum överhäng typiskt sett i fåfänga toppar inte kommer att störa öppning och stängning av dörren. Håll måttbandet ut till denna punkt vid det område där dörren kommer att passera att se till att det inte är störningar innan du beställer toppen.