Hur vattentät aska block källarväggar

Hur vattentät aska block källarväggar


Din aska-blocket källarväggen måste vara vattentät för att ge en ordentlig hemmiljö; i annat fall kommer vatten sippra in genom väggarna i din källare. Detta vatten kan orsaka strukturella skador och växa mögel. Genom tätskikt källaren, kommer du att förebygga hälsorisker och även kostsamma reparationer. Tätskikt kan göras enkelt innan det är för sent. Efter de lämpliga åtgärder kommer att säkerställa en korrekt tätskikt din källare aska-block vägg.

Instruktioner

1 Förbered ytan genom att ta bort all smuts, löst murbruk eller utfällningar (vit i pulverform substans). Om det finns för närvarande oljebaserad färg på väggarna, måste det också tas bort.

2 Patch alla hål i källaren aska-block vägg med hydraulisk cement. Tryck cement i sprickor och springor, och se till att packa och tätning. Cementen blir svårt snabbt, så tidseffektivt. Låt cementen torka innan du fortsätter (vanligen 24 timmar).

3 Använd en murad pensel att tillämpa det första skiktet av övrig eller DryLok färg till aska-block väggar. Använda din murverk pensel, doppa i färg och stroke i någon riktning på väggen, som täcker väggen helt med färg, inklusive alla sprickor i blocket. Denna färg kommer att gå på mycket tjockare än vanlig väggfärg. Tillåta den första beläggningen för att torka 12 timmar.

4 Täck väggen med en andra och även tredje skikt av färg för att säkerställa en god skyddslager vatten i källaren. Du kan använda en tjock-nap rullen att tillämpa andra eller tredje skikt. Se till att hålla tillämpa lager av färg tills du inte längre se pigmentet i tegel och det finns ett tjockt lager av färg på tegel.