Hur hänga Blomkrukor med hål i sidorna

Hur hänga Blomkrukor med hål i sidorna


Hängande växter lägga in en dekorativ funktion för att delar av varvet där andra typer av planteringar inte passar eller inte kommer att ge färg där du vill ha den, såsom längs ett skjul, staket eller däck. Purdue University rekommenderar att välja ett starkt stöd för att hänga växter för att säkerställa att potten vikt inte orsakar det att bryta. Några krukor komma med hål på sidorna för att hänga. Köp potten galgar med bifogade krokar eller följa riktlinjer för hängande blomkrukor säkert med grundläggande hårdvara.

Instruktioner

1 Montera stöd krokarna i de önskade lägena för hängande blomkrukor. Använd skruv i krokar för overhead platser, såsom uteplats eller däcksbalkar eller veranda tak. Starta hålet med en hammare och spik eller en borrkrona bredden av krokskaftet - området för kroken nedanför gängorna. Vrid kroken till höger hand. Täck kroken med en trasa och grepp det med en tång för att avsluta skruva in den.

2 Installera herde krokar i en vägg eller ett staket för att stödja en ampel. Sätta en skruv genom varje hål i basen av kroken.

3 Montera en S-krok i vart och ett av sidohålen i blomkruka-talet, med den nedre änden av S-kroken siktar mot potten centrum.

4 Öppna en ändlänk av varje kedja med vass tång, fästa varje ände länk till O-ringen och stänga varje länk med vass tång.

5 Håll kedjan potten hängaren över potten för att hålla kedjorna raka. Slip en fri ände av en av kedjorna över den övre änden av en S-krok. Upprepa, matcha upp varje kedja med en S-krok.

6 Häng O-ringen över kroken på önskad plats.

7 Upprepa steg 2 till 4 för varje hängande blomkruka som har hål i sidorna.