Hur man byter en nätkontakten på en Atari 2600

Hur man byter en nätkontakten på en Atari 2600


Atari 2600 är utan tvekan ansvarig för popularisering av hem spel. Det var första mass tillverkades i början av 1980-talet och var mycket populära bland konsumenterna fram till mitten av 1980-talet, då försäljningen började sjunka. Men många antik elektronik samlare, och även fans av videospel nostalgi, fortfarande äger konsolen. Om du är en av dessa människor, men du har skadats eller tappat bort ditt Atari kraftkälla, oroa dig inte, eftersom du kan fortfarande hitta en om du vet var du ska leta.

Instruktioner

1 Stopp av din lokala videospel butik för att se om de bär en ersättare strömkälla för Atari 2600. De får inte ha en till hands, men det finns en god chans att de kan beställa en för dig.

2 Besök goatstore.com att söka igenom gamla spelkonsol reservdelar. Denna webbplats bär ett antal objekt för avvecklade spelkonsoler. Klicka på länken "Atari 2600" på den vänstra sidan för att bläddra tillgängliga hårdvara och mjukvara lager.

3 Prova shopping på den officiella webbplatsen för Atari, atari2600.com. Här sajten säljer allt från koaxialkablar till hela konsoler.

4 Titta på auktionssajter såsom eBay eller ubid.com att se om det finns några begagnade strömkällor du kan köpa för billigt. Även Atari 2600 strömkällor brukar köra för £ 9 eller mindre, kanske du kan hitta en på en auktion plats för bara ett par dollar.

5 Anslut din nya kraftkälla ingångs änden i Atari 2600 uteffekt uttaget. Ställ in spänningen till 9V sätta POV, eller polaritet switch, i mitten och ställ in kanalnumret till tre eller fyra, beroende på vilken kanal du vill ställa in TV: n. Anslut DC slutet av strömkällan i väggen och slår på Atari.