Idéer för en karneval cirkusfödelsedagsfest

Idéer för en karneval cirkusfödelsedagsfest


Kom fram och kasta ditt barn en födelsedagsfest med en karneval cirkustema. Förvandla ditt hem eller bakgård i en tre-ring cirkus komplett med klassiska karneval spel och personliga dekorationer som presenterar det födelsedag pojke eller flicka. Erbjuder goda karneval behandlar, och låt gästerna flytta från monter till monter att tävla om priser. Även om du inte kan erbjuda riktiga djur som cirkus, kan du lägga till cirkusdjur till dekoration för en extra touch.

Set-up och dekorationer

Kasta din karneval cirkus part "under den stora toppen" --- i din egen bakgård. Hyr en baldakin, företrädesvis med röda och vita ränder, för att skapa en struktur för din karneval fest. Inrätta tabeller nedanför trädkronorna. Dessa tabeller kommer att fungera som "bås", där gästerna kan spela spel och ta en bit mat. Häng tabellerna i bjärt färgade dukar --- rött, gult och blått är klassiska karneval färger. Fäst ballonger till tabellerna för en festlig pop av färg. Toppa tabeller med uppstoppade djur som du skulle se på cirkus, som elefanter. Design cirkusaffischer påminner om Ringling Brothers och Barnum & Bailey affischer från det förflutna. Inkludera en bild av hedersgäst och text som säger "Välkommen till min Carnival Circus födelsedag." Häng dessa affischer hela din bakgård.

aktiviteter

Många Carnival Games är lätt för dig att replikera hemma. Skapa en beanbag slänga använda plastskålar och sittsäckar; utmana gästerna att kasta sittsäckar i skålarna. Inrätta plast soda flaskor och ge gästerna en tennisboll att se hur många de kan välta. Fyll en barnpool med vatten, och flyta gummi ankor i den. Låt gäster välja en anka, och om de väljer en med en stjärna skrivet på botten av det, de vinner ett litet pris. Om din familj husdjur har några knep, då det kan tjäna som den viktigaste händelsen. Låt din valp visa upp sina tricks, även om det finns inget mer än att rulla över eller spela död. Cirkusar erbjuda dressyrnummer, så få ditt djur som deltar i födelsedagsfirande.

Meny

Dina gäster kommer att vara för upptagen flyttar från spel till spel att sitta ner och njuta av en komplett måltid, så skapa en meny som är full av klassiska karneval mat som är lätt att äta. Du kan ställa in en varmkorv station, där gästerna kan ta en hund och lägga till sina favorit pålägg, som ketchup, senap eller relish. Hyr en sockervaddsmaskin, och erbjuder gästerna denna klassiska karneval behandla för dessert. Ge ut små lådor av nyligen poppade popcorn som ett mellanmål --- kan du även hyra en popcorn maskin, som kommer att lägga en autentisk touch till din karneval cirkusfödelsedagsfest. Varje födelsedag efterlyser en kaka, så ger en cirkus-tema kaka komplett med butter eller fondant cirkusdjur på det.