Tänd låscylindern problem

Tänd låscylindern problem


Tänd låscylindern håller din bil eller lastbil säker genom att endast tillåta en särskild knapp för att starta fordonet. Dock är tändnings låscylindern också integrerad i strömförsörjningssystem, vilket gör att ström att strömma till de elektroniska tillbehör och komponenter i fordonet.

normala Slitage

Tändningslåset cylinder används varje gång du startar bilen. Normalt slitage kan leda till funktionsstörningar. I de fall där skada på tändnings låscylindern är ganska svår, kan en förare skall kunna starta en bil utan att använda en nyckel. Ett fel i den elektriska strömställaren kan också orsaka en bil för att köra efter att nyckeln har tagits bort från tändningen.

Skada

Skador på tändningslåset orsakas av ett stöldförsök eller en avbruten nyckel inuti cylindern kan orsaka stora problem. Inte bara Utgångs blivit svårare eller omöjligt, men om bilen startar, kan en skadad tändnings låscylinder få den att stanna. Ett annat tecken på säker problem är att ha elektriska komponenter som endast kommer att fungera om nyckeln wiggled.

överväganden

Tändnings låscylindern är en liten del och det kan tyckas vara lätt tillgängliga för gör-det-själv mekaniker. Ersätta den del kan faktiskt kräva en betydande mängd ansträngning emellertid såsom att ta bort ratten och / eller rattstången kåpan.