Hur får man en GNC Gold Card

Hur får man en GNC Gold Card


General Nutrition Centers, eller GNC, är en hälso-butik som erbjuder ett brett utbud av vitaminer, naturläkemedel kosttillskott, sportnäringsprodukter, skönhet leveranser och motion och utrustning. GNC har filialer över hela USA och riktar sig till enskilda hälsomedvetna. GNC Gold Card är ett medlemskort som låter dig spara pengar på butikernas kondition och hälsorelaterade produkter och tjänster. Ansökan om en GNC Gold Card tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Besök GNC hemsida och klicka på "Store Locator" för att hitta en butik. Kom förbi butiken och ta ett foto ID-kort.

2 Besök GNC. Bläddra deras urval av vitaminer och andra kosttillskott finns att köpa. Du kan få en omedelbar rabatt om du ansöker om en GNC Gold Card. GNC erbjuder 20 procent rabatt på alla produkter dagen du går och de första sju dagarna i varje månad under ett år.

3 Fyll i en GNC Gold Card ansökan och betala ansökningsavgifter. Ansökan frågar efter ditt fullständiga namn, adress och sekundära kortnamn. Du kommer också att få gratis månadshälsotidskrifter tillsammans med kortet. Din GNC Gold Card kommer att skickas till dig efter ansökan.

4 Ansök online om du inte har tid att besöka en GNC butik. Du kommer att bli skyldiga att lämna dina kreditkortsuppgifter och betala frakt och hantering för kortet. Besök GNC webbplats för att ansöka online direkt.