Idéer för flytande hyllor

Idéer för flytande hyllor


Flytande hyllor finns hyllor att när hängde, verkar vara "flytande" på väggen på grund av det faktum att du inte kan se några externa stödsystem. De skapar en elegant, modern look i alla rum och kan användas och inredda i ett stort antal olika sätt, från det praktiska till rent estetiska. Använd flytande hyllor för att lagra objekt, visa konstverk eller ens som ett substitut för möbler.

I köket

Flytande hyllor i köket är ett utmärkt sätt att visa favoriträtter. Stack vita plattor bredvid en vit kanna full av blommor, eller hänga en hylla ovanför kaffekanna och visa några färgglada, handmålade muggar. Flytande hyllor finns i en mängd olika längder, så att du kan även använda en för att överbrygga ett gap mellan två skåp, eller installera en i en tidigare hårt-to-fit tomt utrymme i köket. Placera dina kryddor på flytande hyllor för enkel åtkomst, eller hänga en bredvid sink och använda den för att lagra tvål och diskmedel leveranser.

I vardagsrummet

Häng flera flytande hyllor, den ena över den andra, från golv till tak för att skapa en billig men slående visning på en vägg. Fyll hyllorna med DVD-skivor, böcker, ljus, växter och familjefoton för en avslappnad men attraktivt utseende. Om du har en väggmonterad platt-TV, försöka hänga en svart flytande hylla på ömse sidor om den för att förlänga utseendet på TV: n. Om du har en vacker skulptur du vill visa upp, försök att placera den i mitten av ett stort flytande hylla hängde i mitten av en annars tom vägg.

I sovrummet

Flytande hyllor gör stora Bord när hängde på vardera sidan av en säng, särskilt i små rum där utrymmet är begränsat. Placera en liten lampa på varje hylla och du kommer fortfarande att ha utrymme för en klocka eller några säng böcker. Om din säng inte har en sänggavel, överväga att hänga en lång flytande hylla i stället för en sänggavel. Linje hyllan med korta, feta ljus för en romantisk och modernt utseende, eller placera flera svartvita bilder av ditt bröllop på hyllan. I ett barns rum, använda flyt hyllor för att hålla böcker, leksaker eller uppstoppade djur.

I badrummet

Rymden är alltid en premie i små badrum. I stället för ett skåp, försök att hänga en flytande hylla på väggen nära diskhon. Rulla upp några handdukar och placera dem på hyllan, tillsammans med en nyckfull plastanka och rökelse diffusor. Häng en flytande hylla i dusch för ett attraktivt sätt att hålla dina tvål och schampo, eller hänga ovanför badkaret. Placera några ljus och några bubbelbad på det för de tillfällen då du vill njuta av en avkopplande bad.