Hot Wheels Birthday Themes

Hot Wheels Birthday Themes


Hot Wheels är en populär leksak för pojkar och flickor i alla åldrar. Vanligtvis kommer en Hot Wheels födelsedagsfest tema vara en pojke i åldrarna ett och tio. Dock kan en bil entusiast i alla åldrar njuta av ett parti planeras runt denna ikoniska leksak. Det finns flera dekoration, mat, tårta och underhållning idéer för att planera din fest.

dekorationer

Använd svart slaktare papper att dekorera borden där mat och presenter kommer att placeras samt bordet där barnen kommer att sitta för att äta. Använd vit och gul färg att rita vägar på papperet och placera Hot Wheels bilar på borden för dekorationer barnen kan leka med och ta hem som present. Köp eller göra en bil-formad piñata att använda som en mittpunkten som sedan kan spelas med i slutet av partiet. Köpa plattor, servetter och koppar med bil grafik och köp heliumballonger som samordnar att föra temat till alla delar av partiet.

Mat

Använd en bil-formad cookie cutter att skära en mängd olika smörgåsar i form av en bil. Inkludera smörgåsar såsom jordnötssmör och gelé, skinka och ost och kyckling sallad. Använd mindre bil-formad cookie saxar för att klippa ut hårda frukter såsom kiwi, cantaloupemelon, ananas och vattenmelon för en unik frukt fack. Chokladöverdragna miniatyr munkar gör utmärkta hjul som gör choklad kakor.

Kaka

Det finns ett antal tårta alternativ att välja mellan när du planerar en Hot Wheels parti. Om du vill göra kakan själv, använder en 3-D bil kakform att baka kakan, sedan dekorera den med smör grädde isbildning i födelsedag pojkens favoritfärger. Du kan också göra en rund kaka och dekorera den att se ut som en ratt och placera Hot Wheels-logotypen i mitten. Slutligen kan du göra ett antal formad kaka som återspeglar barnets ålder. Sedan dekorera numret att se ut som en väg. Edge vägen med gräs och placera Hot Wheels på vägen som om de är racing.

Aktiviteter och underhållning

Om födelsedag pojke eller flicka tar emot Hot Wheels bilar eller bandställ, ställa upp dem för alla barnen att njuta av under festen. Ett klassiskt barns lek, Red Light Green Light, är idealisk för en Hot Wheels tema part. Har varje barn låtsas vara en bil medan du spelar spelet. Inrätta en gungade spel med ett däck som ett mål och stoppade bilar, såsom de som görs för småbarn, eftersom det objekt som måste kastas; eller använda traditionella sittsäckar som har inretts med bil stämplar. Vid slutet av festen, ta piñata utanför och låt barnen turas försöker bryta upp den.