Barn Fair Idéer

Barn Fair Idéer


Barn mässor är platser där barn är fria att vara sig själva. Det finns så många roliga händelser som omger dem kommer de inte vill oroa sig för läxor, sysslor eller syskon. När du planerar ett barn rättvis, införliva spel som kräver någon form av träning som löpning, hula hooping och hoppning. Mata dem friska, roliga livsmedel som frukt Gyros och fryst juice på en pinne.

Hula Hoop Contest

Köp massa mängder av hula hoops på lågprisbutiker som Walmart, Target, Dollar General och Kmart. Inrätta ett område där barnen kan köpa en rockring, lära sig att använda den och delta i hula hoop tävlingar. Barn och vuxna kommer att titta varandra hula förena, allt under träningen och bränna kalorier.

bokmärke Craft

Engagera barn och uppmuntra dem att läsa genom att låta dem skapa sina egna bokmärken med skum klistermärken och tomma, skum bokmärken. Ett annat sätt att skapa bokmärken är att skära affisch styrelsen i bokmärke storlek remsor, stansa ett hål i toppen och knyt en bit garn genom hålet. Ställ ut markörer, glitter och fluffigt klistermärken för barnen att dekorera sina bokmärken.

kokosnöt Drop

Ställ fyra kokosnötter på separata piedestaler och ge tävlande tre tennisbollar för att kasta på kokosnötter. Om de knackar tre kokosnötter till marken vinnarna har ett val av en riktig kokosnöt eller en kokosnöt formad dryckesbägare. Om de slå ner två kokosnötter, är priset ett äpple; en nedskjutna kokos tjänar dem en tillfällig tatuering.

Dragkamp

Skapa grupper av barn att kämpa för att se vem som är mästare i dragkampen. Barnen kommer att ha skitkul att dra i repet med en flagga i centrum och tillbaka i ett försök att vara vinnaren. Om du vill göra spelet lite grittier, bogserbåt över en liten pool av vatten så förlorarna blir blöt när de faller in.

grill Mat

Fire upp flera grillar och laga majskolv, korv, korv, hamburgare och kyckling. Värm upp ananas skivor, päron och äpplen på grillen också. Du kan toppa frukt med en skopa glass för att göra det mer tilltalande för barnen.

priser

Köpa stora mängder av bubblor, trottoaren krita, armband, ringar, tillfälliga tatueringar och fruktsnacks att ge bort som priser. Klistermärken, glöd käppar, anteckningsböcker, pennor, yo-yos och visselpipor är andra billiga priser barnen kommer att njuta av.