Hur man installerar en Moen dusch Ventil

Hur man installerar en Moen dusch Ventil


Installera en ny dusch ventilpatron Moen kräver en skruvmejsel, en tång och en ventilpatronen kit. Den kassettventilaggregatet är placerat bakom kran handtaget. När handtaget avlägsnas, patronventilen lätt avlägsnas. Ingår med ventilutbytespatron kit är ett plastborttagningsverktyg och smörjmedel för den nya kassetten. När plastborttagningsverktyget är insatt på ventilen, kommer en sväng med en tång lossa den gamla ventilpatronen för borttagning.

Instruktioner

1 Leta reda på huvudavstängningsventilen och stänga av vattnet till duschen. Det kan finnas en dekorativ plastlock på vredet eller handtaget. Använd en skruvmejsel för att försiktigt bända loss plastlocket. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruven på handtaget. Ta bort handtaget. Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna från trim.

2 Hitta stiftet på den övre framsidan av ventilpatronen. Använd nål-tång att dra stiftet rakt upp för att ta bort den. Ventilpatronen kan inte avlägsnas utan att ta bort stiftet.

3 Skjut plastborttagningsverktyg på ventilen och skjut den tillbaka så långt det går. Plast Removal Tool finns i utbytespatron kit. Använd tång på plastborttagningsverktyg för att vända och lossa kassetten nog att dra den rakt ut.

4 Sätt ett lager smörjmedel på "O" ringar syns på utsidan av den nya ventilpatronen och sätter i bläckpatronen i kranen enheten. Se till att kanten på kassetten med avtryck av "HC" eller en pil eller tillverkarens märke är på toppen.

5 Passa in hålen på trim med skruvhålen och använd en skruvmejsel för att byta ut skruvarna och säkra trim. Sätt i handtaget och använda en skruvmejsel för att dra åt skruven för att säkra handtaget. Byt ut dekorativa plastlock genom att snäppa dem på plats. Stänga av vattnet på och testa din kran.