Hur man gör guld Isbildning

Hur man gör guld Isbildning


Du kan färga glasyrer med någon mat färgämne; dock livsmedelsfärg i allmänhet säljs i förpackningar av rött, grönt, gult och blått. Även om du kan blanda dessa färger för att producera en guldfärg, kommer det inte att ha en metallglans. För att uppnå en metallisk guld, måste du använda specialprodukter. Oavsett önskad effekt är att det finns vissa förfaranden och specialprodukter som kan hjälpa dig att uppnå den perfekta nyansen av guld för dina glasyrer.

Instruktioner

Icke-metallisk Gold Icing

1 Inköp livsmedelsfärg från en specialitet baka butik, hantverk butik eller en online-butik. Eftersom guld är en svår nyans att uppnå, behöver du andra än de standardfärger som säljs i dagligvaruhandeln nyanser. Att skapa olika nyanser av en icke-metallisk guld, köpa följande färger: blad grön, gyllengul, brun, citrongul, orange och jul rött.

2 Blanda citrongul, orange och julen röd karamellfärg i din skål med isbildning för att skapa en grundläggande guld. Sugar Craft rekommenderar användning av 10 delar citrongul, 3 delar orange och en del Jul röd. Rör om tills alla färger blandas jämnt.

3 Skapa en antik guldfärg för att lägga till en rikare och mer skamfilat utseende genom att blanda bladgrönt och citrongult. Rör om citrongul i din glasyr och lägga till bara en touch av löv grönt tills du har önskad färg.

Metalliskt guld Icing

1 Blanda lyster damm med en liten skål med citronsaft, vaniljextrakt eller vodka. Guldstoft kan inte blandas med vatten eller direkt i glasyren. Ju mer damm du lägger till, desto mer metallisk glans kommer att bli.

2 Rör dammet och vätskan tillsammans tills blandningen liknar en vattnig pasta. Blanda ordentligt så det inte finns några klumpar av guldstoft.

3 Måla guld blandning direkt på glasyren på bakverk, tårta eller andra bakverk. Se till att glasyren har svalnat innan du applicerar guldglans. Om du vill ha en mer metallisk look, applicera flera lager av guld blandning.