Hur att reparera en Bissell Pro Heat matta renare

Hur att reparera en Bissell Pro Heat matta renare


Bissell är rankad som en av de bästa mattan städare på marknaden idag, enligt Konsument Sök. Bissell gör en mängd ångtvättar inklusive Bissell Pro Heat matta renare. Pro Heat Maskinen backas upp av en begränsad två års garanti och ett löfte om hängivna kundservice från Bissell. Företaget erbjuder kvalitetsprodukter som är lätta att använda, men om tillfälle objekt på maskinen kommer att behöva repareras eller bytas ut. Innan din Pro Heat renare på en serviceverkstad, prova några pengar att spara tips som du kan utföra på egen hand.

Instruktioner

1 Kontrollera remmarna för skador. Att reparera en skadad pump bälte, koppla bort strömmen till maskinen. Sätt bladet av en skruvmejsel i den nedre kortplatsen på bältet luckan och släpp snäpp. Inspektera bältet, som en ögla runt axeln. Om pumpremmen saknas eller är skadad, beställa nya nummer 015-0628 från Bissell. Se installationsinstruktioner som medföljer den nya remmen. För att reparera en skadad pensel bälte, koppla bort strömmen till maskinen. Sätt bladet av en skruvmejsel i den nedre kortplatsen på bandet luckan. Undersök bältet för att avgöra om den är skadad. Om det behövs en ersättare, beställa en ny pensel bälte, artikelnummer 015-0621. Se installationsinstruktioner som medföljer den nya remmen.

2 Fäst en Pro Heat sprutmekanism. Flera saker orsaka din matta renare att inte spruta eller spruta dåligt. Först se till att det finns en full tank med vatten. Om det inte, fylla blåsan med varmt vatten. För det andra, se om SmartMix flaskan är tom. Om det är, fylla med Bissell Advanced Cleaning Formula. Nästa, om pumpen har förlorat sin främsta, koppla bort strömmen till enheten i en minut och slå sedan på och håller ned avtryckaren. Om vätskenivåer är tillräckliga, kontrollera filter för igensättning och avlägsna smuts och skräp. Inspektera tankarna att kontrollera att de sitter ordentligt och se till att pumpbandet är i funktionsdugligt skick.

3 Reparera en renare med dålig sug. Kontrollera munstycket och bilagor för att säkerställa att de är ordentligt fastsatta. Koppla strömmen och kontrollera packningen för att verifiera att det är rätt placerad. Kontrollera att tanklocket är installerad på rätt sätt, och om det inte är, ta bort och installera. Kontrollera vattennivån i tanken-i-tank. Om minnet är fullt, tom och byta ut.