Om engelsk lantlig stil inredning

Om engelsk lantlig stil inredning


Vissa skulle säga att engelsk lantlig stil inredning är upptagen med en massa tillbehör och att det ger rum en rörig utseende. Men det är skönheten i stil. Det ger dig chansen att lägga alla dina skatter på displayen utan något som ser ut ur plats.

Historia

Engelsk lantlig stil inredning har funnits i hundratals år. Den kommer från en tid och en plats där komfort var det viktigaste inslaget i dekorera ett hem. Idag har det flyttat från landet till staden och till andra länder än England. Färgerna och tillbehör är desamma, men de känner att de hör hemma så mycket i denna dag och ålder som de gjorde för länge sedan.

Funktioner

Engelsk lantlig stil har blommor och andra naturliga element. Det är tänkt att få dig att känna dig avslappnad och bekväm, oavsett hur formell rummet är. Färgerna återspeglar de toner som vanligtvis i naturen. Engelsk lantlig stil är ett sätt att föra en engelsk trädgård inomhus.

typer

Möbler: engelsk lantlig stil möbler är funktionell. Soffor och fåtöljer är mjuka, bekväma och väl fyllda. Tabeller är massivt trä, med engelska valnöt är en favorit. Matsal stolar är rakt bakåt utan armar och matbordet är oftast täckt med en vanlig duk. Tyger: Blommor teman är den viktigaste mönstret. Blommorna kompletteras av accenter av gingham och plädar. Överdrag har tofsar längs botten. Tillbehör: Rummen är accessorised med massor av Bric-a-brac. Delikat handmålade tekoppar på vägghyllor, blommor tavlor på väggen och kristaller och tavelramar på borden och skänkar ses ofta, som finns gott om kuddar på soffan. Mattor är broderade med blommönster, och är området mattor. Det finns ingen heltäckningsmatta i engelsk lantlig stil. Mattorna täcker inte hela golvet eftersom det finns handmålade eller stencil mönster som kretsar runt rummet. Väggar har blommiga tapeter eller stencilerade målningar runt toppen, i många fall matchar stenciler på golvet. Chintz gardiner är fönstertäckningen val i engelsk lantlig stil.

missuppfattningar

Vissa kanske tror att engelsk lantlig stil är inte formellt nog, men om du accessorize korrekt, kan du ha en touch av formalitet. Matsalar kan vara mycket formella. Täck stolarna med en chintz tyg för att matcha fönster behandlingar och använder en finare duk.

överväganden

Engelsk lantlig stil är en att tänka på för en stuga, Tudor eller tidigt kolonialstil hem. Det skulle inte fungera bra i viktorianska hem på grund av storleken på rummen. Effekterna av engelsk lantlig stil är bättre i större rum.