Inredningsidéer för en brottning tema sovrum

Inredningsidéer för en brottning tema sovrum


Unga män strävar ofta till karriärer inom idrotten, och brottning är en gemensam dröm för pojkar. Med tillkomsten av organisationer och evenemang som World Wrestling Entertainment, Mixed Martial Arts och Ultimate Fighting Championship, en ung man som vill efterlikna sina hjältar kan vända sig till brottning. Dekorera sitt rum i en brottning tema kan uppmuntra sina drömmar och ge honom en underhållande och säker reträtt.

Måla

Måla den unge mannens rum att duplicera intensitet och känslan av en riktig brottningsring. Måla rep runt i rummet, ungefär som du skulle installera en stol järnväg. Repen bör vara lägre på väggen så att han är längre än rep. Om han är kortare än repen, kommer han inte nödvändigtvis känner som han kämpar i ringen. Linor är i allmänhet röda eller blå, och det bör finnas åtminstone tre linor på väggarna. Bortom repen, måla silhuetter fans och observatörer så att det ser ut som om han har en armé av supportrar i publiken. Inkludera målade skyltar hejar honom eller försöker pracka smeknamn för hans brottning karriär.

bonader

Affischer och andra liknande väggbonader kan pryda en pojke rum och förvandla det till en riktig brottning helgedom. WWE och andra organisatoriska återförsäljare säljer naturlig storlek affischer och utskärningar av brottare som kan pryda din sons rum och har honom stående bredvid sina idoler. Du kan också hitta affischer från specifika matcher eller specifika konkurrenter. Pryda väggarna med återgivningar av mästerskaps bälten och brottning troféer. Skapa gardiner eller bonader från WWE eller MMA lakan och handdukar, eller hänga en T-shirt till minne av en brottningsmatch på väggen.

Golv

Om du dekorera din unge mannens rum att se ut som en brottning ring, är chansen att han kommer att behandla det som en brottning ring. Förbered utrymme för detta missbruk genom att installera rätt golv och andra stoppning. Undvik hårda eller linoleumgolv i rummet, där han kan skada sig själv eller sina vänner med spill och faller. I stället installera mjuka mattor som kan stödja roughhousing som är bunden att gå på i rummet. Lägg sittsäckar eller stora golv kuddar och kasta mattor till rummet samt att skydda lampor eller andra möbler, samt ditt barn, från spill och kastar. Förberedelser inför möjligheten till grov och tumla spela kommer att bli mycket lättare än att städa upp eller hantering av skador från den.