Medeltida Jester Tricks

Medeltida Jester Tricks

Medeltida Jester Tricks

Jesters har ett rykte om att vara jonglering, tumlande dårar. Faktum är att deras tricks involvera dessa handlingar och förespeglingar, men gycklare var allt annat än dumt. Gycklare och jestresses var intelligenta, välutbildade människor som tog stolthet i sitt hantverk. Medeltida gycklare utfört en mängd olika knep och skyldigheter från marknaden till det kungliga hovet.

Hovnarr

De som lyckats få märkt av en monark och tjäna förmånen att fungera som domstol gycklare fick andra privilegier som inte ges till andra domstols personer. Elite domstol gycklare hade friheten att säga sin mening och använda humor utan att orsaka brott. De respekterade för sin syn på livet, vilket hjälpte dem att klättra socialt. Många domstol gycklare spelade luta på Palace parter som de dansade. De jonglerade, berättade skämt, sjöng och spelade vokala tricks. De pantomime och rep-gick. De yodelled och utförde akrobatiska handlingar.

jonglera Jesters

Jonglera gycklare är vad de flesta människor tänker på när de anser medeltida Jester föreställningar. Jonglera gycklare utförs jonglera tricks medan berätta skämt eller sång eller dans. Jesters jonglerade bollar, cigarrlådor, klubbar och brand. De svalde också eld medan jonglering det, liksom. Jonglera gycklare ofta utförs eldsprutande tricks tillsammans med sina jonglering trick föreställningar.

Stylta-walking Jester

Stilt-promenader gycklare var några av de svåraste personligheter medeltida gycklare. De skulle ofta lura människor att ligga på marken så att de kunde ramla på dem, balansera på huvudet på folk eller göra akrobatiska trick genom att studsa från en person till en annan medan de ligger på marken. De var snabba och smidig och skulle ofta utföra sina tricks innan observatörerna insåg vad de var upp till. Dessa gycklare skulle ofta utföra trick medan swinging på rep för att fånga folks uppmärksamhet och locka dem till torget för att titta på dem utföra. Stylta-vandrare jonglerade också, dansade och utförde eldsprutande tricks.

Illusionist Jesters

Jesters ofta utförs illusion tricks medan de ramlade och pantomime. De skulle göra mynt, kort eller blommor försvinna och dyka upp igen. De utförde eldslukare tricks och brand jonglering trick. De drog objekt, till exempel klockor, mynt eller klöver från bakom örat av någon i publiken. De utförde en rad olika konstgrepp av hand kort trick.