Så här ansöker Stucco att blockera

Så här ansöker Stucco att blockera


Många människor tycker att uppkomsten av oavslutade konkreta blockera väggar oattraktiv. Betongblock används ofta inom byggsektorn för sin hållbarhet, låg kostnad och användarvänlighet, men bara betongblock också tillåta fukt att tränga in. Ett sätt att förbättra utseendet på ett block vägg är att avsluta det i stuckatur. Stuck är ett slitstarkt material i sin egen rätt, och en stuckatur vägg kan förbättra utseendet på en byggnad dramatiskt.

Instruktioner

1 Spraya betongblockväggar med högtryckstvätt för att avlägsna smuts och fukta ytan av blocken. Detta kommer att bidra till att förhindra fukt från att dras ut ur stuck.

2 Blanda ett parti av brun stuck, enligt anvisningarna på förpackningen.

3 Fyll några av stuck på en hök. Detta är en metallbricka med ett handtag vinkelrätt mot ytan av facket.

4 Scoop stuckatur från höken på stuckatur spackel.

5 Sprid stuckatur på väggen genom att starta vid botten av väggen och trycka på stuck mot väggen med glättaren. Börja i 45 graders vinkel och sänka den till 30 graders vinkel när du flyttar upp längs väggen. Applicera ett skikt 3/8-tums tjock.

6 Avsluta tillämpar scratch coat hela väggen. Tillåta stuck att starta härdningen.

7 Kör över scratch coat använder virvlande rörelser med en svamp murslev. Detta kommer att bidra till att förhindra stuckatur spricker när den härdar.

8 Scratch spår i ytan av puts. Du kan använda ett verktyg som kallas en vertikalskärare, eller köra spikar en tum ifrån varandra i en 12-tum lång 2-by-2 ombord.

9 Blanda ett parti av täckfärg av stuck, att följa instruktionerna på förpackningen.

10 Applicera täckfärg av stuck på väggen, med hjälp av samma process som du använde för scratch päls. Denna päls skall vara 1/8-tums tjock. Lägga textur till målet om så önskas, eller lämna ytan slät.

11 Spraya stuckatur med vattendimma varannan dag under sex till åtta veckor det tar att bota stuckatur.