Hur man gör Halloween magiska tricks

Hur man gör Halloween magiska tricks


Halloween är en tid där saker som är skrämmande, obehagligt och skrämmande firas. Arbetet i en bit av din egen makaber magi med en Halloween magiskt trick. Många magiska trick kan anpassas för att motsvara Halloween säsongen. Till exempel, ersätter delar av trick med Halloween bildspråk och ikoner. I stället för en normal mynt, till exempel, använda en pirat eller troll mynt.

Instruktioner

1 Fäst toppen av en bit tråd till toppen av trollspö med hjälp av en genomskinlig tejp. Håll staven i handen.

2 Knyt den andra änden av tråden till bältet. Längden av tråden kommer att variera beroende på kroppsstorlek. När armen är rakt framför dig, bör tråden dras tight, dock inte tillräckligt stram för att rubba tråden eller knäppa det, enligt Mind-Ellusions.com.

3 Låt tråden går slack genom att hålla den nära kroppen och skjut en svart spindel ring över toppen av staven och lät den falla tills den träffar där du håller staven. Spindeln ringen bör vara över både staven och tråden, dra tråden ner till där du håller det också.

4 Vrid spindeln ringen så spindeln den är vänd utåt, där publiken kan se den.

5 långsamt utöka och höja armen, stav i handen, vilket gör att spindeln ringen att öka. Eftersom tråden kommer att vara osynlig från flera fot bort det kommer att visas att spindeln är kryper upp staven.

6 Sänk försiktigt armen för att göra spindeln krypa tillbaka ner.