Hur man gör en bättre inomhusantenn med aluminiumfolie

Hur man gör en bättre inomhusantenn med aluminiumfolie


En inomhus TV-antenn måste kunna ta emot signaler från en TV-sändning torn som kan vara hundratals miles away. Du kan göra en TV-antenn med hjälp av aluminiumfolie som kommer att ge en bildkvalitet på TV: n. Du behöver några leveranser som kan hittas i hemmet, tillsammans med en koaxialkabel adapter som kan erhållas från en järnaffär eller en dator eller elektronik leverans butik. Inomhus TV-antenn du kommer att bygga låter dig titta på gratis TV när TV: n är påslagen.

Instruktioner

1 Placera ett ark av tidningen på ett bord. Ta bort clipsen på baksidan av fotoramen håller kartongbaksida. Ta bort kartongbaksida från fotoramen. Placera kartongbaksida på tidningen, med den ände som vetter mot dig.

2 Mät halvvägs över bredden av kartongbaksida. Gör en markering med blyertspenna. Rita en lodrät linje ner kartong stöd vid halvvägs. Rita vertikala linjer till vänster och höger om halvvägs, mäter en halv tum från halvvägs.

3 Rita en horisontell linje över kartongbaksida vid halvvägs.

4 Riv av 24 inches av aluminiumfolie. Skär aluminiumfolie i sex 4-tums band med saxen.

5 Vik varje remsa av aluminiumfolie på mitten, på längden. Fortsätt vika tills remsor av aluminiumfolie är ungefär 1/4 tum bred.

6 Skär en 8-tums avsnitt från var och en av fyra remsor av aluminiumfolie med saxen. Vika var och en av remsorna av aluminiumfolie som skars på mitten för att bilda en "A" -form.

7 Placera "A" av en remsa av aluminiumfolie på mitten av den vertikala linjen till vänster om den vertikala halvvägs märke på kartongbaksida, och ovanför den horisontella linjen. Tejpa de två ändarna hos bandet av aluminiumfolie till kartongbaksida med remsor av cellofantejp. Upprepa denna procedur med en remsa av aluminiumfolie till höger om halvvägs på kartongbaksida.

8 Upprepa denna procedur med remsor av aluminiumfolie till vänster och höger om halvvägs på kartongbaksida under den horisontella linjen.

9 Placera ena änden av en av de oklippta remsor av aluminiumfolie på "A" längst upp till vänster på kartongbaksida. Placera den andra änden av den oklippta remsor av aluminiumfolie på "A" längst ner till höger på kartongbaksida. Fästa remsor av aluminiumfolie med varandra med gem.

10 Placera kartong skrot på mitten av kartongbaksida. Vinkel papp skrot så den övre änden vidrör? "A" i det övre vänstra hörnet och den nedre änden vidrör "A" i det nedre högra hörnet.

11 Placera den andra uncut remsa av aluminium ovanpå kartong skrot så att ena änden är på toppen av "A" i övre högra hörnet och den andra änden är på toppen av "A" i det nedre vänstra hörnet. Klipp remsor av aluminiumfolie tillsammans med gem.

12 Placera ändarna av de två ledningarna som kommer från den koaxiella kabeladaptern på ändarna av de två remsor av aluminiumfolie som kommer förbi "A" på vänster och höger sida på botten av den kartongbaksida. Fäst kablarna till remsor av aluminiumfolie med gem.

13 Staple de två ledningar som kommer från koaxialkabeladaptern till kartongbaksida för att säkra dem på plats.

14 Tape sidorna av koaxialkabeladaptern till kartongbaksida med remsor av cellofantejp.

15 Klipp en bit kraftigare papper till samma dimensioner som kartongbaksida med saxen.

16 Fäst ena änden av koaxialkabeln till kontakten på koaxialkabeln.

17 Skär ett litet hål i ett hörn av fotoramen med skalpell.

18 Placera skurna bit kraftigare papper i fotoramen. Placera kartongbaksida till fotoramen ovanpå bit kraftigare papper. Stäng klämmorna på baksidan av fotoramen.

19 Snake koaxialkabeln ur hålet i fotoramen. Anslut den andra änden av koaxialkabeln till koaxialkontakten på TV: n.