LEGO Block app

LEGO Block app


Lego block kan ge många timmars underhållning för barn i alla åldrar, medan de utövar kreativt tänkande samtidigt. Du kan köpa kit som innehåller alla de rätta delar för att göra ett visst projekt eller designa din egen skapelse. Konstruera ett enda stycke eller skapa en hel scen eller ort.

Bygg en cabriolet bil

Barn i olika åldrar kan kombinera sin kärlek till bilar med Lego byggstenar genom att konstruera en konvertibel bil. Steg-för-steg-instruktioner finns på nätet som visar exakt vilka legobitar som krävs för att sätta ihop bilen. Den innehåller en klar plast vindruta, fyra däck, en främre stötfångare, två strålkastare och två bakljus. Ditt barn kommer att njuta av att bygga det och sedan har en ny leksaksbil att leka med också.

Harry Potter Cottage

Flickor och pojkar som älskar Harry Potter-böckerna och filmerna kommer att uppskatta att konstruera sin egen Harry Potter Cottage med Lego block. Online instruktioner ger steg-för-steg vägledning från grunden. Du kommer att bygga små bitar av "möbler" med Lego block för att placera inuti. När den är klar, innehåller din Harry Potter Cottage en trä-ser välvda dörren, fönster och skorsten.

Vuxna Lego Kits

Vuxna njuta av byggprojekt med hjälp av Lego block och kit också. Mer komplicerade mönster finns på nätet, inklusive instruktioner för att bygga hela städer. Andra projekt omfattar bygga din egen flygplats, hastighet båt, flygplan, hängglidare, utrymme jet, jet ski tema eller super-drivna brandbil. Du kan också bygga Lego projekt som har rörliga delar.

Emergency / räddningsfordon Projects

Lego block kan göra räddningsfordon och scener. Bygg en polishus, till exempel, och lägga till en dyn patrull och räddnings chopper. Skapa en scen där polisen fånga tjuvar med en övervaknings lastbil och pansarbil. Andra projekt omfattar en polishelikopter, polisbil och en highway patrol undercover van.