Hur man monterar Flytande Hyllor

Hur man monterar Flytande Hyllor


Flytande hyllor finns i en mängd olika stilar och färger och är ett bra sätt att visa bilder, tillbehör och konst. Dessa hyllor skiljer sig från andra hyllorna i att det inte finns någon synlig hårdvara, vilket ger hyllsystem illusionen av "flytande" på väggen. Flytande hyllor är snabb och enkel att montera själv, i synnerhet när man använder pre-konstruerade flyt hyllor med förborrade väggfästen är installerade.

Instruktioner

1 Dra ut en design skiss av hur du & # 039; d gillar den färdiga produkten ska se ut, med hjälp av en penna och papper. Placera hyllor och andra tillbehör som kommer att gå på hyllorna på golvet framför väggen för att se till att du & # 039; re nöjd med din inredning. Flytta dina hyllor runt för att se till att du & # 039; re se alla alternativ innan du börjar borra.

2 Mät avståndet mellan vart och ett av monteringskonsolhålen på baksidan av din hylla och mäta hur långt de är från kanten, med hjälp av ett måttband. Markera kanten på hyllan på väggen, med hjälp av ett måttband. Markera första fästet hålet på väggen med hjälp av måttband och penna. Håll nivå och måttband tillsammans. Observera placeringen av de andra hålen i förhållande till det första hålet du markerat.

3 Borra dina skruvar i dina markerade hål, vilket gör att åtminstone 1/4 tum till sticka ut från väggen. Anställ skruvar och ankare om inte skruvas in en stud; detta kommer att hålla skruven på plats snarare än rip gips.

4 Håll hyllan, ryggen mot väggen, framför skruvarna. Sätt i skruvarna i hålen med en borr och skjut hyllan för att låsa den på plats. Testa vikt genom att dra försiktigt ner innan du objekt på hyllan.