Hur man gör en anime karaktär ser ut som dig själv

Hur man gör en anime karaktär ser ut som dig själv


Anime är en populär form av tecknade med ursprung från Japan. Många människor älskar fantasier av animetecken och försöka skapa avatarer som kombinerar sina bilder med den traditionella anime utseende, men kan inte hitta något realistiskt. Det är inte svårt att skapa en levande, one-of-a-kind anime tecken med ditt eget foto.

Instruktioner

1 Öppna ditt foto i Photoshop. Gå till "File" och klicka på "Öppna".

2 Högerklicka på bakgrundslagret i lagret rutan och välj "Duplicera lager." Anledningen till att du vill ha en duplicerade lagret är att se till att den ursprungliga bilden förblir orörd.

3 Ta elliptiska markeringsramen från verktygsraden och cirkel runt ena ögat. Gå till "Layer" från menyraden och välj "Nytt" och sedan "Layer via Kopiera" eller tryck på "Ctrl + J" på tangentbordet. Återgå till bakgrunden kopia skiktet och upprepa processen med det andra ögat.

4 Återgå till bakgrunden kopia skikt. Gå till "Filter" på menyraden och välj "Gör flytande" eller tryck på "Shift + Ctrl + X" på tangentbordet.

5 Ändra Density till 100 och sedan ändra storleken på läpparna med "Pinch" verktyg. Att ändra storlek med klämverktyget muspekaren över läpparna med borsten och håll musknappen tills önskad distorsion. Tryck på "Okay" för att avsluta.

6 Håll "Ctrl" -tangenten, klicka på "Layer 1" Detta kommer automatiskt att välja ögat. Gå till "Edit" på menyraden och välj "Transform" och sedan "Scale". Klicka på låsknappen för att bibehålla bildförhållandet. Förstora ögat, och komma ihåg den procentuella. På det här exemplet är det 185 procent Tryck på "Ctrl + D" för att avmarkera det ögat.

7 Upprepa processen med skiktet 2. Ange i 185 procent i skalan procent.

8 Ta "Eraser" verktyget från verktygsraden, eller tryck på "E" på tangentbordet. Se till att det är mjuk borste. Börja radera huden runt varje förstorat öga noga för att smälta in i ansiktet.

9 Skapa ett nytt lager. Förändra ögonfärgen. Välj "elliptiska Marquee" verktyg och rita en cirkel runt pupillen.

10 Välj "Gradient" verktyg, och välj "Radial Gradient" från "Gradient" verktyg bar. Ändra färgerna i framåt / bakåt markrutor 814FA0 och 000000 (eller svart). Rita gradienten i "elliptiska Marquee" från mitten och utåt. Ändra lagret opaciteten till 50 procent i skiktet rutan. Högerklicka på lagret och välj "Blandningsalternativ" och sedan "Color Overlay." Ändra färg till 0F22AD på 75 procent. Avmarkera "Marquee" genom att trycka "Ctrl + D." Ta suddgummi och städa upp över målningen.

11 Skapa ett nytt lager. Använd borsten och förgrundsfärg vita och färghöjdpunkter i ögonen.

12 Disposition ögonen med en liten svart borste för att skapa mer djup. Gå till filter och välj sedan "Gaussian Blur" med en 5,0 pixel radie.

13 Göm bakgrundslagret genom att välja sin ögonikon i skiktet rutan. Gå till Layer och välj "Merge Visible" eller tryck på "Shift + Ctrl + E."

14 tillbaka till "Gör flytande." Börja bukta och nypa ansiktet tills dess förvrängd till din belåtenhet.

15 Välj skjortan med "lassoverktyget" och sedan göra det i ett eget lager genom att trycka på "Ctrl + J."

16 Gå till "Gaussian Blur" igen och välj 2,2 pixlar oskärpa. Gå sedan till "Filter" och välj "Artistic" och sedan "Paint Daubs." Ändra penselstorlek till 5 och skärpa till 15.

17 Spara. Du är klar!

1

1

1

1

1

1