Easy kostymerna under Halloween 1980

Easy kostymerna under Halloween 1980


Klä sig som du gick ut av decenniet av överskott behöver inte vara svårt. I själva verket kan du kunna dra ihop några saker från din garderob för en 80--inspirerad dräkt. 80-talet var allt om ljus, fet och stor, om det var hår, kläder eller smink. Förkroppsligar 80-talet genom att dra ihop en enkel kostym.

video Girl

Härlig dans kvinnor under förutsättning backup för den populära rocksångare Robert Palmer i de flesta av hans filmer, inklusive hit "Simply Irresistible." Samtliga kvinnor klädda i en liten svart klänning, svarta strumpbyxor och svarta höga klackar. Dessa är alla enkla objekt att komma med som du kanske redan har. Modellerna i videon har en orange scarf eller bälte knutet runt midjan, har slicked tillbaka hår i en låg bulle på nacken, och svart, rökig ögonskugga. Avsluta utseendet med fet röd glänsande läppstift och svajar fram och tillbaka för äkthet.

Preppy

Preppy utseende var en stöttepelare i 80-talet och visar upp i nästan varje film, från de rika barnen i "Pretty in Pink" till medel killarna i "The Karate Kid". Män eller kvinnor kan klippa denna look, eftersom allt du behöver är en polotröja på toppen, och khaki byxor eller kjol på botten. Lägg gymnastikskor eller loafers, befjädrade hår, matchande smycken och dessa strumpor med bollar på ändarna och du är allt klart. För kvinnor, konservativ make-up, ett pannband, pärlhalsband och frostiga rosa läppstift skulle fungera. Fjäder håret om du är en manlig, och lägga till en klass ring och erman jacka.

Rockstjärna

För en enkel rockstjärna dräkt, gå som Bruce Springsteen. Arbetarklassen Springsteen var känd för en vit T-shirt och slitna jeans, komplett med bandana runt pannan eller komma ut ur fickan. För kvinnor, Madonna var högsta mode. Hon gick runt i underkläder så greppa en svart slip och lägga till en enorm hår båge och några kors halsband, och nätstrumpor. Råga med klackar och massor av ljus make-up. En annan rockstjärna alternativ är hårband medlem, sångare känd för volymen av deras hår. Rock band som Poison och Mötley Crüe hade mer smink än sina kvinnliga motsvarigheter. Reta håret och lugg på hårspray, bära läderbyxor eller mycket slitna jeans hålls samman med säkerhetsnålar, smink, solglasögon och några halsdukar.

Låt oss få Physical

Aerobics och fitness vurm var på en all-time high på 80-talet. Filmer som "Flashdance" och låtar som "Physical" underblåst klädstil av denna hobby. Kvinnor bar färgglada trikåer, strumpbyxor, benvärmare och svettband. Sätt på några sneakers och en off-the-axeln, slits tröja och du har utseendet. Lägg till en sida hästsvans att verkligen gå retro. Män bar spår shorts med vita linjer som löper upp sidorna, de tubsockor som gick upp till knäna, gymnastikskor, corny T-shirts med slogans på dem, och mesh kepsar.