Tryck presentera idéer

Tryck presentera idéer


Vanligtvis från fadern till modern, är en push närvarande en present som ges när barnet är fött. "Push" refererar till handlingen mamman gör när förlossningarna barnet. Men även om mamman går igenom en c-sektion, hon har verkligen förtjänat en present för att bära den lilla paket av glädje i nio månader.

graverad smycken

Köp ett halsband eller armband som har charm som kan grav. Du kan placera moderns namn på en charm, och på den andra charm, kan du placera barnets namn. Du kan även beställa en andra uppsättning av samma smycken som kan ges till barnet när hon växer upp som en minnessak från den dag hon föddes. Det enda förbehållet att denna gåva är att du måste ha bosatte sig på baby namn och vet kön så att du kan ha den graverad i tid. En annan variant av denna gåva är att köpa en medaljong att dingla från halsband eller armband. Du kan placera en bild av modern inuti, och sedan efter att skriva ut en bild av barnet, placera hennes bild i den medaljong som också.

Gunga eller Nursery Chair

Köp en speciell gungstol eller bekväm stol mamman kan använda under amning eller flaska mata barnet inne i plantskolan. Vissa stolar kommer att kräva leverans eller montering; Därför köper stolen i förväg och få den levererad till en väns eller släktings hem där du kan sätta ihop och förvara den tills mamman är redo för leverans. Sedan, när hon går på sjukhuset, be vän att ta över ordförandeskapet. Hon kommer att vara glatt överraskad när hon återvänder hem med barnet.

Fotobok

Att ha ett barn är en enorm engagemang som tar en hel del planering, att inte tala om mamma går igenom en fysisk förvandling när du bär barnet. Ta många bilder på vägen, från att måla barnkammaren, till montering av förskolor möbler och delta läkarbesök med din fru. Skapa sedan en fotobok för henne att njuta av att använda bilder för att berätta historien om sig redo för barnet under de senaste nio månaderna. Låt sista sidorna tom, så du kan lägga till bilder från födelsen av barnet.

High-End Skötväska

Att ha ett barn innebär att du och din fru kommer att bära runt en hel del extra saker när du går ut genom dörren eller resor. Om din fru är någon som uppskattar designer plånböcker och väskor, få en designer skötväska där hon kan placera alla barnets försörjning. Beroende på materialet, kan du också ha skötväska monogrammed med både fru och barnets initialer.