Hur man bygger en Barrel Grill

Hur man bygger en Barrel Grill


Att göra en grill av en stål fat är ett roligt och givande projekt. Oavsett om du väljer en 30-liters fat, eller den stora 50-liters fat som grund för din grill, resultaten är säker på att behaga någon grillar ledar-. Du kan bygga ett fat grill rätt i ditt garage eller gård. Hela processen tar några timmar. Du kan hitta de flesta av de material för att bygga detta projekt på hårdvara eller butiker.

Instruktioner

1 Hitta mittpunkten på toppen av cylindern. Stansa ett litet hål i pipan med en hammare och slå syl eller skruvmejsel spets. Dra en rak linje tvärs över toppen av cylindern. Gör en markering på båda fat kanterna.

2 Vrid fat på sin sida. Rita en rak linje från toppen av pipan till botten av tunnan, med hjälp av dina kantlinjer i toppen som en guide. Wrap dina markeringar runt underläppen i tunnan.

3 Vänd tunnan upp och ned. Rita en rak linje tvärs över botten av tunnan, kongruent med de bästa och sidomarkeringslinjer. Använd markeringarna på pipan läpparna som referens.

4 Stansa ett hål i mitten längst upp på cylindern, med hjälp av en hammare och slå syl. Sätt din sågklingan. Skär längs den linjära märke, genom båda kanterna på pipan.

5 Skär markerade rader ur sidorna och längst ned i tunnan. När du har slutfört det här avsnittet bör din fat skäras direkt i hälften.

1 Mät cylinderns längd, och bredden diametern på pipan. Klipp två bitar av en 1/2-tums - 1/4 av 20 kvadrat stålrör för att matcha piplängd. Klipp två bitar av en 1/2-tums - 1/4 av 20 kvadrat stålrör, 3 inches kortare än pipan diameter.

2 Använd en T-ruta till ruta alla fyra delar av basen. Svetsa basen ihop bitarna. Ställ in kortare stycken ner och placera längre stycken på utsidan ändar. Svetsa dessa bitar tillsammans för att skapa en rektangulär bas för din grill. När det är färdigt, bör basen lika mätningar av pipan längd och bredd diameter.

3 Ställ in varje bit av 30-tums fyrkant slang mot den rundade kanten på toppen eller botten av tunnan. Spåra tunnform in i en ände av varje 30-tums 1/4 x 20 fyrkantrör stycket. Skär den krökta tunnform av en ände av vardera av de fyra kvadratiska slangstycken.

4 Svetsa den platta änden av varje 30 tum segment på ena sidan av basen. Se till att dina rundade utskärningar är inåt innan du svetsar varje bit. Detta gör det möjligt cylindern för att sitta direkt på benen.

5 Stand basen upprätt så att benen är vända uppåt. Ställa en halv av pipan på benen och basenheten. Weld varje ben till pipan.

1 Ställ in basen och lägre fat struktur på sin långsida. Rikta den andra delen av cylindern med cylindern och basenheten. Rita formen av en industriell styrka gångjärn på vardera änden av de två halv fat. Spåra två former hos gångjärnet mot mitten av de båda cylinderhalvorna.

2 Tack svetsa gångjärnen på basen fat, med hjälp av en mycket liten prick av svetsen. Placera den övre pipan stycket på grillaggregatet. Please fyra gångjärn på den övre bit med hjälp av en mycket liten prick av svetsen.

3 Testa locket för att se om den öppnas och stängs korrekt. Gör justeringar gångjärns anpassningen genom att knacka varje gångjärn med en hammare. Svetsa gångjärnen endast när de är helt inriktade och operativa.

4 Mät mitten av grillen lock för längd. Markera mittpunkten med en markör. Placera metallhandtaget i mitten av mittmarkering. Svetsa handtaget på framsidan av fat grill locket.

5 Klipp en bit industriell kvalitet stål ingrepp halv-kortare än längden och bredden av mätningarna fat. Ställa in armeringsnät platt inuti den nedre delen av grillen. Du bör ha om en 1/4-tums åsen mellan ingreppet och läppen av grillen botten. Nätet måste vara flyttbara för att lägga till och ta bort kol från grillen.

1 Hitta den nedersta punkten i ditt fat grill nedre halvan. Borra ett 3/8-tums hål i botten av grillen. Böj ena änden av en 2-fot lång 1/8-tums bit metallstav så att den skapar en krok.

2 Borra ett 3/8-tums hål i ena sidan av en tom metall kaffeburk. För in den andra änden av metallstången och loop det runt så att man kan vrida det tillbaka på sig själv. Använd tång för att vrida kaffet kan änden av stången.

3 Sätt kroken änden av stången i botten av grillen för att säkra din fettavskiljare.