Vilket gör beaded gardiner

Vilket gör beaded gardiner


Pärlbeströdda gardiner hängande i dörröppningar och fönster eller användas som rumsavdelare är sinnligt tilltalande designelement. Pärlbeströdda gardiner prasslar eller göra en klingande ljud vid beröring. Inga specialverktyg eller varor är skyldiga att göra pärlstav gardiner.

Instruktioner

1 Mät höjden och bredden på dörren eller det område där du planerar att hänga pärlstav gardin. Skär en bit av en av två-tums timmer till önskad bredd av gardinen. Detta kommer att fungera som en rubrik för att stödja pärlorna. Med ett måttband och penna, markera rubriken för positionerna för de uppträdda pärlor, halv tum till en tum ifrån varandra. Använda en syl för att göra jämnt fördelade hål, ungefär 1/4-tums djup, ned längden av samlingsröret.

2 Skruv en kopp krok i varje hål i huvudet. Använd en tång för att stänga krokarna så öppningarna är 1/8 tum bred. Räkna kopp krokar för att avgöra hur många Pärlband du måste göra. Konfigurera huvud åt sidan.

3 Skär en bit lina 10 till 12 inches längre än gardinlängd. String en wireklämma, då en terminal (slut) vulst på linjen, vilket ger en 2-tums tagg ände. Böj taggen slut över och trä den tillbaka genom wireklämman. Skjut crimp pärlan och terminal bead till botten av slingan som bildas vid slutet av raden. Använd tång för att platta till crimp pärla. Hålet i terminal pärlan kommer att orienteras i tvärled. Inte klippa taggen slut. När du lägger till fler pärlor till linjen, kommer de första dölja taggen slut.

4 Fortsätt strängarna pärlor tills pärlan strängen når gardinlängd. Efter den sista dekorativa pärlan placeras, lägg till en wireklämma. Loop taggen änden över en penna, sedan trä linje tillbaka genom wireklämman och 4 eller 5 dekorativa pärlor. Ordentligt dra etiketten änden för att dra åt linjen och säkra positionerna för pärlorna. Platta crimp pärla med en tång. Ta pennan. Pennan fungerar som en platshållare, se till att öglorna på alla pärla strängarna är enhetlig längd. Trimma taggen slut. På detta sätt, gör en pärlsträng för varje kopp krok.

5 Placera slingan av en pärlsträng på var och en av de skål krokarna på huvudet.