Hur man förstör candida

Hur man förstör candida


Candida är en typ av svampinfektion i huden som förekommer i hudveck och våta utrymmen på kroppen, enligt Merck Manuals Online Medicinska biblioteket. Det sker oftast runt könsorganen, nagelband och i munnen. Vaginal jäst infektioner och mun trast är två smärtsamma tillstånd som resulterar från Candida överväxt i kroppen, även om candida är alltid närvarande i systemet. Det är bara när överväxt uppstår - ofta på grund av dålig hälsa och hygien - att candida blir kliande och smärtsamt. Använda interna och externa metoder för att döda candida överväxt liksom spolning av systemet med mycket vatten.

Instruktioner

1 Ta växtbaserade kosttillskott såsom olja av oregano, vitlök kapslar eller olivolja blad. Välj en oregano olja med hög carvacrol halt, en aktiv ingrediens för att döda candida, enligt funktionshindrade World. Vitlök är en stor kämpe av candida och kan tas oralt liksom appliceras lokalt för nästan omedelbar lättnad. Olive Leaf är en kraftfull ört med många hälsofördelar bland annat minska candida i kroppen.

2 Applicera utspädd rå, obearbetad äppelcidervinäger till drabbade områden som dödar candida. Leta efter äppelcidervinäger som läser "med modern." Detta ämne är full av de enzymer som är nödvändiga för att hålla äppelcidervinäger potent och effektiv. Prova att tillsätta några teskedar äppelcidervinäger till vatten som det kan tas internt. Försök också att lägga till en kopp äppelcidervinäger till din badvattnet för lugnande lättnad.

3 Lägg naturliga behandlingar till tamponger. Alternativen är att lägga tre eller fyra droppar tea tree-olja till en tampong och lämna det i ungefär en timme. Tea tree eterisk olja är svampdödande och används i många medel mot svamp. Vitlöksklyftor arbetar också som en effektiv vaginal behandling, eller prova en tampong indränkt i vanlig yoghurt för lättnad.

4 Drick mycket vatten. Som med någon sjukdom eller tillstånd, spola systemet med vatten är en av de bästa sätten att befria kroppen av svamp, bakterier och virusinfektioner. Drick minst åtta 236ml. glas vatten om dagen för att spola socker från kroppen, som orsakar candida uppbyggnad. Drick mer om möjligt.

5 Underhåll god hygien och bära löst sittande, bomullskläder. Tight, restriktiv icke-bomullskläder, särskilt i kombination med dålig hygien, ger en grogrund för candida.

6 Minska, om inte eliminera socker, alkohol och kolhydrater livsmedel från din kost tills du är fri från överväxt. Socker från dessa livsmedel foder candida och kommer att förlänga din infektion.