Hur man sätter linjaler i mitten av sidan på photoshopEn snabb överblick över Adobe Photoshop arbets duk kan vara överväldigande, med paletter, verktygsrader, knappar och menyer som tar upp nästan allt utrymme att huvudarbetsområdet inte. Men placeras i ett litet område mellan duken och de omgivande verktygen finns två små men hjälp alternativ - härskare. Använd linjaler för att hitta mitten av Photoshop sida eller att placera ytterligare designelement kvadrat i mitten av ett existerande dokument.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop. Klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Öppna". Bläddra till det dokument som du vill lägga till en linjal och dubbelklicka på filnamnet. När bilden öppnas i arbetsytan i Photoshop, klicka på menyn "Visa" och välj "Anpassa till skärm" för att visa hela bilden.

2 Granska arbetsytan för att kontrollera om Photoshop härskare är redan på plats. Om du inte ser dem som löper över de bästa och vänster sida av duken, klicka på menyn "Visa" och klicka på "härskare".

3 Dra ner "Bild" -menyn och klicka på "Image Size" att granska bildens dimensioner, såsom 4 inches med 6 inches. Klicka på "OK" för att stänga fönstret.

4 Klicka var som helst på den vita horisontella linjalen löper över högst upp på skärmen. Dra markören nedåt och en grön guide visas. Dra guiden till halvvägs på bilden, såsom 2-tums märke på den lodräta linjalen för en 4-tums hög dokument. Detta markerar nu mitt på sidan.

5 Klicka var som helst på den vita vertikala linjalen kör ner till vänster på skärmen. Dra markören till höger och en grön guide visas. Dra guiden till halvvägs på bilden, såsom 3-tums märke på den horisontella linjalen för en 6-tums hög dokument. Detta markerar nu mitt på sidan, kors och tvärs med den andra linjalen.

6 Lägg till en bild av en linjal för att mitten av sidan genom att klicka på menyn "Arkiv", klicka på "Open" lokalisera en bild av en linjal och dubbelklicka på den. Klicka på menyn "Välj", klicka på "All" och tryck på "Ctrl" och "C" för att kopiera den. Klicka tillbaka till den första bilden. Tryck på "Ctrl" och "V" för att klistra in linjalen. Dra den på plats på de riktlinjer som herren i mitten av bilden.