Årsdagen gåvor för tonåringar

Årsdagen gåvor för tonåringar


Du är både tonåringar, och du och din speciella någon gjorde det till den stora A, din årsdag. Oavsett om det är en månad, sex månader, ett år, två år eller mer, är varje årsdag speciell. Plocka ut gåvor kan vara spännande eller nervpåfrestande. Hursomhelst, här är några gåvor som din partner inte kommer bli besviken med.

Smycken för honom

Ge din kärlek intresse något som han kan djärvt slitage som är manligt och chic. Dog tags kan lätt grav att markera din årsdag, så att säga någonting personlig eller har ditt namn skrivet tillsammans så att de alltid nära sitt hjärta. Dog tags inte din mans sak? Gå en annan väg och hitta den perfekta klockan för honom. Se till att han är alltid i tid till datum med en snazzy ny ticker.

Smycken för henne

På ett jubileum kan du aldrig gå fel med smycken. Få en guldmedaljong och sätta dina bilder i det, eller har insidan graverad med ett hemligt meddelande. Örhängen är också stora gåvor; de kan vara enkla och eleganta eller flashiga och extravagant. Oavsett din damens smak är, kommer det att finnas en perfekt uppsättning av örhängen för henne.

Skapa en gåva

Kär men på en budget? Ibland personliga gåvor är bättre än något affären. Dekorera T-shirts eller örngott för varandra med tyg målar eller silke skärmar. Göra en hel dag av det, och inrätta en picknick med din favorit livsmedel och drycker.

Konsertbiljetter

Har din romantik blomma över samma musikaliska tvångstankar? Ta din partner till en konsert och dela på en kväll med dans och sång tillsammans med dina favoritlåtar. Planering i förväg är nyckeln till att göra denna gåva extra speciell, så spana in vilka kommer att spela i ditt område åtminstone tre månader före årsdagen.