Hur gör jag Hang Räls och möbler klädkrokar?

Hur gör jag Hang Räls och möbler klädkrokar?


Väggmonterade skenor och klädhängare rack är dekorativa funktionella tillbehör som kan användas för att organisera nästan alla rum i huset. Eftersom de används ofta för att stödja betydande vikt, är det viktigt att fästa bildskärms skenor och klädhängare ordentligt i väggen. Med vanliga snickeriverktyg nybörjare hantlangare kan installera skenor och möbler klädhängare på några minuter.

Instruktioner

1 Välj läget för visnings järnväg eller klädhängare. Du kanske vill placera en display skena tillräckligt hög för att hålla dess innehåll utom räckhåll för små fingrar. Placera klädhängare på ett bekvämt, tillgänglig höjd för dem som använder den. Gör en markering på väggen med en penna där man vill placera botten på skenan eller klädhängare. Med hjälp av en snickare nivå och en penna, lätt dra en horisontell linje på väggen i höjd med märket. Använd en regeldetektor att lokalisera väggreglar och markera sina positioner strax under linjen på väggen.

2 Placera displayen järnväg eller klädhängare på väggen så att dess nedre kant är i linje med den horisontella linjen som dras på väggen. Använd en penna för att markera positionerna för väggreglar på järnväg eller klädhängare. Använd ett måttband för att lokalisera den vertikala mitten av brädet som ska fästas på väggen. Markera styrelsen för skruv förborrningspositioner så att hålen kommer att centreras över väggreglar och i den vertikala mitten av brädet. Placera skenan eller rack på en plan, horisontell yta. Med hjälp av en försänkning bit, borra hål för varje skruvar.

3 Placera displayen järnväg eller klädhängare på väggen, anpassa sin nedre kant med den horisontella linjen på väggen. Håll skenan eller rack på plats, hammare en 2-tums efterbehandling spik genom ett pilothål, i väggen. Lämna 1/2 tums av spiken sticker ut från styrelsen för enklare borttagning. Den avslutande spik tjänar endast till att hålla rälsen eller racknivå och på plats medan du skruva den första skruven genom styrelsen, in i väggen och dubbar. Använd borr och drivstycket att skruva skena eller rack säkert på väggen. Ta bort den avslutande spik och kontrollera anpassningen av styrelsen. Fortsätt skruva järnväg eller rack på väggen genom vart och ett av styrhålen.