Hur att dekorera en barns lekplats

Hur att dekorera en barns lekplats


Lekplatser är kreativa utrymmen som är perfekt för konst, läsning och lärande. Det är ganska enkelt att utforma denna typ av utrymme med element såsom neutrala väggar färger, flyttbara matta torg, öppna hyllor, ett litet bord och stolar, en läshörna och dekorativa barns konstverk. Resultatet av en lekplats rum projektet är en funktionell och snygg utrymme för barnen att leka och lära i många år framöver.

Instruktioner

1 Måla väggarna. Välj en neutral nyans av vitt, solbränna, kräm eller grå för väggarna i barnets lekrum område. Neutrala nyanser hjälper utrymmet känns stor och expansiv och fungera som en bakgrund för den färgstarka leksaker, möbler och konstverk som ofta återfinns i barns lek utrymmen.

2 Installera matta rutor. Golv val som är hållbara och lätta att rengöra är det bästa valet för ett barns lekrum område. Säkra matta torg med dubbelhäftande matta tejp till en konkret eller plywood golv bas. Löstagbara matta rutor är enkla att dra upp och ersätta i händelse av oavsiktliga utsläpp eller fläckar.

3 Införliva öppna hyllor. Lekrum design är bäst när det är attraktivt och funktionellt på samma gång. Lägg öppen legat på bokhyllor på en vägg, och fylla dem med tydliga leksaks behållare. Märk varje förvaringslåda med en permanent markör med namnet på leksaken på framsidan för att hålla objekt inom räckhåll och göra organisationen lätt.

4 Lägg ett bord och stolar. Detta ger en plats för att slutföra konstprojekt, äta ett mellanmål eller leka med leksaker. Välj möbler i ljusa, glada färger och mjuka, runda kanter för en möbelgrupp som står högt på stil och säkerhet samtidigt.

5 Lägg till en bok skrymsle. Innehålla uppgifter om sådant som en vadderad gungstol, golvkuddar och bönor väska möbler för att göra läsning bekväm. Inkludera en mängd böcker, och visa dem prydligt på bokhyllor i ett lugnt hörn av rummet för att uppmuntra läsning aktiviteter.

6 Hang konstverk att punktera barnens lekrum inredning och lägga en sista kreativa touch till utrymmet. Visa ditt barns konstverk i färgglada ramar på väggarna. Lägga barns konst skapar en rolig och livlig accent till lekrummet och ger ett område för att visa upp ditt barns konstverk.