Hur man uppskatta en tillgodoses middag

Hur man uppskatta en tillgodoses middag


Beräkna mängden mat som behövs för en tillgodoses middag beror på vilken typ av mat och stilen av tjänst du planerar. Middagen kan beläggas och serveras, buffé eller tunga hors d'oeuvres. En middag kommer att behöva mer mat än en lunch fest. Om du planerar att ge en kött alternativ för en middag som är pläterad och serveras sittande, kommer du behöver för att få en RSVP från dina gäster med sitt val av kött för att göra en korrekt uppskattning.

Instruktioner

1 Multiplicera antalet gäster från 227gr. Om du har en buffémiddag. Detta är vikten av kött eller protein du bör tjäna. Om du planerar att tjäna en allt i ett gryta typ skålen, multiplicera antalet gäster från 284gr. och har denna mängd av allt i en skål tillgodoses.

2 Multiplicera antalet gäster från 113gr. Detta är den mängd vegetabiliska sido objekt som du behöver. För alla andra sida objekt, multiplicera antalet gäster med 56.7gr.

3 Multiplicera antalet gäster som kommer att närvara partiet av fem hors d 'oeuvres om du planerar att ha hors d'oeuvres före huvud middag. Multiplicera antalet gäster med 15 hors d 'oeuvres för en tung hors d'oeuvres supé där du har bara hors d' oeuvres.

4.