Vad är den minsta Kind of Pig du kan få som husdjur?

Vad är den minsta Kind of Pig du kan få som husdjur?


Smågrisar kan hållas som husdjur när barn, men de kan bli alltför stor för att hållas någonstans men en gård när de växer upp. Miniatyr potbellied grisar är mindre och behåller sin smågris cuteness långt efter att de har nått vuxen ålder. Ännu mindre än de vanliga miniatyr potbellied grisar är Dandie extrema grisar, den minsta husdjur gris tillgängliga.

Dandie Extrema Pigs

Dandie extrema grisar föds upp i Portland, Ore., Genom ett kungligt Dandies Farm. De kan skickas via flygplan till ägare över hela USA och Kanada. Dandie extrema ras av svin kosta mellan £ 3575 och £ 3900. Dessa grisar är inte dvärgar. I stället är den lilla storleken på dessa svin på grund av genetik, som Royal Danies Farm har avels små grisar med andra små grisar sedan 1986.

Vård av Dandie Extreme Pigs

Dandie extrema grisar har en förväntad livslängd på 12 till 17 år och kommer att förbli små med rätt kost och motion. Dessa inomhus grisar kan tränas att gå i koppel och njuta av klättring och hoppa. Ges möjlighet, kommer grisarna utöva själva. Förutom att få utanför för motion, grisarna behöver utomhus för att få D-vitamin De bör också ges vitamintillskott. Dessa grisar kan också lära sig att använda en låda.

Diet av Dandie Extreme Pigs

Dandie extrema ras av gris växer till mellan 5,44 och 13,2 pund som en vuxen, trots att de kan packa på upp till 50 oönskade pounds utan en riktig kost och motion. När grisarna upp i vikt, dess nästan omöjligt för dem att förlora den. Dandie extrema grisar kräver speciellt framtagen mat som mat regelbundet ges till potbellied grisar är avsedd att göda svinen för slakt. Behandlar av hälsosamma livsmedel såsom äpplen uppmuntras men grisarna får aldrig konsumera choklad, koffein eller salt.

Saker att tänka på innan Att hämta hem en Dandie Extreme Pig

Innan du gör ett åtagande att ta lite Dandie extrem gris in i ditt liv, vara noga med att kontrollera med din lokala regeringen för att se till att du är juridiskt tillåtet att hålla en gris som sällskapsdjur där du bor. Dandie extrema grisar är benägna att hud och parasitproblem så att de kan kräva täta resor till veterinären. Pigs ska gräva så det finns en chans att skada din gräsmatta.