Hur designa din egen Shelfing med Real organiserad hyllsystem

Hur designa din egen Shelfing med Real organiserad hyllsystem


Real Organiserade hyllor är ett varumärke av hyllsystem som kan hjälpa till att organisera alla rum i ditt hem. Real Organiserad erbjuder en mängd olika typer av hyllor, inklusive fristående trådhyllor både korta och långa och väggmonterade trähyllor som kan fungera som dekor. Om du vill utforma ett hyllsystem med hjälp av Real Organiserade hyllor, lära sig några tips kan hjälpa dig att bli organiserad på ett ordnat sätt.

Instruktioner

1 Titta på det område du organisera och bestämma hur stort eller litet du kan gå med hyllor. Till exempel om du gör ett skafferi du vill hyllor som rymmer massor av mat och middagsprodukter såsom en riktig Organiserad fem nivåer gallret. Om att göra ett mindre utrymme som en garderob, överväga en mindre två nivåer hylla för skor eller jeans för att passa under hängande kläder, tillsammans med en tråd rack vägghylla att installera över kläder.

2 Mät utrymme för hyllor och skriva ner mätningar att ha med dig när väljer hyllor. Ge utrymme att stå. Till exempel, i ett skafferi som du kanske vill lämna tillräckligt med utrymme i centrum för en person att stå när vi letar efter något.

3 Inköp hyllor enligt mätningarna du tog för området och de behov du har bedömts för hyllor i området. Real Organiserad hyllor är ett populärt märke som du normalt hittar i de flesta utlopp järnhandeln. Fråga en anställd om hjälp om du har problem att hitta det, eller om du har frågor om olika hyllor. Installera hyllor som anvisningarna instruera, beroende på vilken typ av hyllor som du har valt.

4 Pile ihop allt som kommer att läggas på hyllor och separata poster i kategorier. Till exempel, om du gör ett skafferi, kan du ha en hög med matlagning ingredienser som vegetabilisk olja, mjöl, örter och kryddor, tillsammans med en stapel av frukostflingor och andra frukost livsmedel, och en hög med konserver och icke-färskvara disk. Om du gjorde en hylla för ett barns rum, kan du göra leksaker på en hylla, med böcker på en annan och en annan för brädspel.

5 Utse en plats på hyllor för varje stapel att gå. Sätt saker du kommer att använda minst eller inte behöver använda direkt, såsom icke-färskvaror i ett skafferi, i svårare att nå platser och hålla saker du använder dagligen som spannmål eller papperstallrikar mer up front så att de är lättare att komma åt.

6 Märk varje avsnitt av grupperade objekt med en etikettskrivare eller papper och tejp. För att lägga till några dekorativa stil du kan använda en attraktiv teckensnitt. En idé är att göra etiketter och säkra dem till hyllor med vissa band eller andra små dekor handen.