Vilket gör Bordslampor

Vilket gör Bordslampor


För basen av lampa, kan du använda praktiskt taget alla stora föremål. Du vill att det ska vara tung eller lampan välter. Korgar, flaskor och burkar alla gör stora baser. En stor tydlig Mason burk är perfekt för att visa upp en samling. Alla tom behållare du använder måste fyllas med material för att tynga ner, och en tydlig burk kan visa upp objekt som du gillar. Du kan välja en strand tema och fylla burken med snäckskal. Eller så kan du fylla det med en samling av kulor, knappar eller andra objekt som passar i burken och skapar vikt. För fasta krukor kan du inte se igenom, överväga att bitar av tegel eller granit att hålla den nedre tung.

Ställa upp ljuset

Vilket gör Bordslampor


Det finns två metoder för att installera ljuset på din lampa. Om du använder en burk med lock eller något annat objekt med en fast plan topp, köpa en standardlampa kit. Denna typ kommer att gå på toppen av basen du använder och borrning i basen är inte nödvändigt. Om du använder en Mason burk finns lampa kit formade som Mason burk lock. Allt du behöver göra är att skruva fast dem på. Den andra metoden används på en bas utan en topp. Du måste köpa komponenterna i lampan individuellt för detta. Enligt HowStuffWorks.com (se länk i Resources), behöver du en lampa harpa och ett uttag och sladd. Börja med att följa instruktionerna för att sätta ihop ledningar stolpen. Efter detta monteras kommer lampsockeln skruva in den andra änden. Fästa lampan harpa (det bör komma med instruktioner) till lampan så att du kan använda en lampskärm. Se nästa avsnitt om du använder en korg för basen av lampa.

Skapa en korg lampa

Vilket gör Bordslampor


Att skapa korgen bas, måste du några extra bitar tillsammans med sockeln och sladden och lampan harpa. Använd en ihålig stång att trä lampans sladd igenom. Borra ett hål i botten av korgen, och en vid toppen om det behövs. Använd skruvarna för att hålla kontakten på toppen. Sätt en mässingsmantel över toppen av staven. Det borde sluta mot uttaget. Om du har en, ställa locket korgen över stången och använda lim runt kanterna på hålet för att hålla den på plats. Använd en clip-on plugg och bifoga det till slutet av sladden. Följ instruktionerna i avsnitt 2 för att fästa belysning och lampa harpa.