Hur fungerar Spider avskräckningsmedel arbete?

Hur fungerar Spider avskräckningsmedel arbete?

Hur fungerar Spider Repellent fungerar?

Om du är som de flesta människor, inte tanken på obehagligt, glupsk spindlar i eller i närheten ditt hem inte tilltalar dig. Förutom dödligt giftiga arter som bruna eremiter och svarta änkor, även de mest harmlösa typer av spindlar kan leda till panik och rädsla. Och även om spindlar kan vara till nytta - de äter andra skadedjur, såsom myggor och flugor - deras närvaro är inte alltid välkomna. Så hur kan du bli av med dem? Det är den primitiva metod för att mosa dem med foten, men för dem som föredrar mindre våldsamma alternativ, är säker och effektiv spindel avvisande.

The Magic Bakom Spider Repellent

Insektsgifter har använts i mer än 40 år, och spindel avvisande är inget undantag. Finns i olika format såsom krämer, geler, lotioner och sprayer, spindel repellent verkar genom att blockera spindelns sensorer. Även spindlar inte lockas till hud lukt hur myggor är, kan de dras till rörelse. När detta händer, använder spindeln dess sensorer för att lokalisera källan till rörelsen och potentiellt ta en bit. Spider avvisande, därför fastnar i spider sensorer, förvirrande sin känsla för riktning och vision, så att arachnid inte kan hitta källan. Dessutom repellenter använder ofta en doft som spindlar tenderar att undvika att maskera områdets sanna lukt. Finns i både syntetiska och naturliga format, de flesta insektsmedel är relativt säkra och arbeta för två till tre timmar.

Andra sätt att hålla spindlar på Bay

Förutom att använda spindel medel, finns det flera saker du kan göra för att förhindra spindlar från att krypa runt ditt hem. När det gäller spindlar, är renlighet en bra förebyggande åtgärd. Spindlar som smuts, så smutsigare rummet, desto mer sannolikt en spindel gör sitt hem där. Dessutom spindlar älskar verkligen mörkt, varma platser - sånt bunt av kläder på golvet. Se till att hålla hemmet rent och hålla alla lösa föremål från golvet för att avskräcka spindlar från att skapa ett hem där. Håll också dina smutsiga rätter och livsmedel utom synhåll. Förutom rengöring, bör du också se till att hålla dörrar och fönster tättslutande för att förhindra spindlar från att krypa in. Och eftersom spindlar lockas till ljus, håll yttre belysningen när du kan. Slutligen, om du råkar hitta en spindel i ditt hem, dammsuga området omedelbart och vid behov, använd spindel avvisande att förhindra framtida observationer.