Hur man använder en Stage Snake

Hur man använder en Stage Snake


När du blandar levande ljud, hjälper det att vara placerad i publiken, så att du vet hur alla i huset höra mixen. Å andra sidan, artister och tekniker på scenen behöver direkt tillgång till XLR kontakterna på mixern och effektförstärkaren måste ha direkt tillgång till utgången av blandaren samtidigt som den är nära högtalarna. En scen orm gör allt detta möjligt, som förbinder de instrument, högtalare och monitorer på scenen direkt till mixern, trots att blandaren kan vara flera varv bort.

Instruktioner

1 Anslut de två XLR kontakter i ena änden av ormen i kanalband på PA mixern.

2 Anslut de två obalanserade TRS-kontakter i "Skicka ett" och "Skicka 2" TRS uttagen på PA mixern.

3 Anslut "utelämnas" och "Right Out" TRS jack på ormen rutan med "Left In" och "rätt i" TRS uttagen på effektförstärkaren, med hjälp av två TRS kablar.

4 Anslut alla mikrofoner eller andra XLR-ansluten utrustning till XLR uttag på ormen rutan.

5 tala eller utföra i mikrofonen (s).

6 Styr mix från PA mixern, som ligger i publiken område för att säkerställa noggrann övervakning. Blandaren huvudingångar kommer direkt från XLR-kontakter på scenen, via ormen, hela vägen till PA mixern.

7 Lyssna på mixen som kommer från högtalarna och justera nivåerna på mixern för att optimera publikens lyssnarupplevelse. Mixerns utgångar uppenbarat de obalanserade TRS kablar hela vägen till ormen rutan. Därifrån tar effektförstärkaren signalen och spränger den genom PA-högtalare.