Hur man löser problem med Polaroid 37 & # 34; Platt TV

Hur man löser problem med Polaroid 37 & # 34; Platt TV


Den höga kvalitet Polaroid 37-tums platt-TV är perfekt för en tät passning på kontoret eller hemma. TV har flera enhets hookup hamnar i ryggen, som HDMI, standard ljud och video, koaxial, YPbPr och VGA. När du titta på DVD eller kabel-program, kan du uppleva tekniska svårigheter med Polaroid, såsom plötsliga strömavbrott, en mörk skärm och inget ljud eller bild.

Instruktioner

1 Tryck på knappen "Meny" på fjärrkontrollen för att komma till huvudmenyn om bilden är för mörk. Tryck på "vänster" eller "höger" navigeringsknapparna på fjärrkontrollen för att välja "Video" från huvudmenyn. Tryck på "Up" eller "Down" navigeringsknapparna för att välja "Brightness" från "Video" alternativ och tryck på "rätt" navigeringsknappen för att höja ljusstyrkan, tills skärmen är så starkt som du vill att det ska vara. Tryck på "Meny" -knappen för att spara inställningarna och stänga huvudmenyn.

2 Slå på TV runt och dra audio / video-kablarna från baksidan av TV: n om din DVD-spelare visar en bild på TV: n men inget ljud. Ljudkablarna kan anslutas till fel terminaler. Anslut den gula videokabeln till den gula "Video" terminal av den del av panelen "Video2 In". Anslut den vita ljudkabel till den vita "L" terminal i avsnittet "Video2 In". Se till att den vita ljudkabel inte är ansluten till sektionen "HDMI In". Anslut den röda ljudkabeln till "R" terminal i avsnittet "Video2 In".

3 Skruva av 75-ohms koaxialkabel från baksidan av TV: n för att återställa anslutningen om TV: n ger ingen bild. Skruva fast kabeln ordentligt i antingen "Kabel" terminal för en standard definition bild eller "HDTV Air" terminal för en HD-bild. Kontrollera att anslutningen är stabil. Upprepa denna procedur med kabelanslutningen till kabelkällan.

4 Tryck på "Meny" -knappen för att komma till huvudmenyn och tryck på "rätt" eller "vänster" navigeringsknapparna för att välja "Setup" om TV: n plötsligt stängs medan du tittar på ett program. Tryck på "Up" eller "Down" navigeringsknapparna för att välja "Timer" från menyn "Setup" och använd navigeringsknapparna för att ställa in den till "Off".

5 Dra ut nätsladden från väggen eller remsor utlopp för att återställa anslutningen om TV: n inte slås på. Anslut en separat enhet i uttaget för att testa om uttaget fungerar. Koppla enheten och inspektera TV: ns strömkabel för skador, såsom frays eller nedskärningar. Byt ut sladden om den är skadad.