Refrigeration stukning Verktyg

Refrigeration stukning Verktyg


Kylning används i livsmedelsföretag, i hem, bilar och nästan överallt. När en kylare eller kylskåp går sönder, är det viktigt att ha rätt verktyg till hands för att fixa det så fort som möjligt. Stukning ledningar och rör så att de passar ihop är en viktig del av någon kylning jobb och bra kylning stuknings verktyg gör arbetet mycket enklare.

Handen stukning Verktyg

En bra multi-spårade eller enkelrummet handen pressverktyg skarvar kablar, rör och ledningar med ett rent snitt utan fransiga ändar, vilket garanterar en snygg och varaktig skarv. Flera storlekar och versioner av handen stukningsverktyg för kylning specialist är på dagens marknad. En multispår verktyget kan skärning av olika storlekar kablar och ledningar, och en enda hålighet pressverktyg är användbar när du arbetar uteslutande med en storlek. En hydraulisk handen Swager utövar upp till 12 tons tryck. Handtaget är strök tills form kontakterna med beslaget. Den Swager skiftar därefter till högtryckskompressionssteget för att slutföra jobbet och en övertrycksventil förhindrar överkompression. En bänk monterad handen pressverktyg fungerar på samma sätt och kommer att hantera större rör och kablar.

stuknings Kits

Stukning verktyg också kommer i kit, som omfattar maskin, en uppsättning rulle dör, foderstyr adaptrar och terminal mätare som behövs - allt i en stål eller plast bär- och förvaringsväska. Kits är utformade för stukning hårda och mjuka koppar är särskilt praktiskt för kylning arbete. Verktygen i vissa av dessa kit är kompakta, perfekt för arbete i trånga utrymmen och erbjuder en multi-kläm funktion och automatisk självcentrering. Den universalkoppling med en sfärisk låsanordning gör övergången av kottar och expanderstift enkel och snabb.

stuknings Machines

Vissa stukningsmaskiner är bänkmonterad men kan vara hand drivs med en vev, som växlar ned för enklare drift. Dessa maskiner swag AN- eller MS-typ montering och arbete på alla galvaniserade och rostfria kablar. De kommer också i ett kit, som innehåller en uppsättning skaft-typ terminal valsaggregat för olika storlek kablar, en rak skaft terminal spårvidd och boll-typ terminal mätare. En fjäderklämma montering och en hjälp adapter med en bult också kan inkluderas. En annan typ av stamp maskinen rör sig på hjul och arbetar med hydraulkraft. Det försänkningar menders och manliga ändbeslag. Die-apparater och skjutplattan som ska användas för menders och inredning måste köpas separat.

Andra typer av stukningsverktyg

En kombinerad fackling och stukverktyg kan göra båda, flänsning och stukning, och det omvandlar snabbt från en till den andra. Den levereras i en uppsättning med vridbar typ eller andra typer av stukning adaptrar och fackling koner. Adaptrarna och kottar är tillverkade av härdat stål och kan kromade. En självcentre är slip-on smitt stål ok vanligtvis ingår. För arbete i tyngre kablar och hylsor, finns en elektrisk drivsats. Satsen omvandlar din manual stukning maskin till elkraft.