Kohler Wellworth Toalett Felsökning

Kohler Wellworth Toalett Felsökning


Kohler Wellworth toaletter finns i en mängd olika modeller. Problem som vanligen förknippas med dessa toaletter är främst densamma för alla de olika modellerna. Utföra felsökningssteg kommer hjälpa till att identifiera orsaken till problemet. När problemet har identifierats, kan åtgärder vidtas för att lösa problemet.

Instruktioner

1 Rengör under skålen kant om det är en dålig färg. Uppbyggnad kan samlas under kanten, vilket hindrar vattenflöde i toaletten.

2 Plunge skålen för att behandla dålig spolning. Auger fällan och avlopp för att rensa någon blockering. Blockering i skålen, fälla eller avlopp kan förhindra toaletten från spolning ordentligt.

3 Rengör skärmen om toaletten spolar dåligt. Skrubba skärmen med ett medium eller hård borste. Skärmen är belägen under den tryckregulatorn vid botten av tanken.

4 Se till att kolven är ansluten över utlösningsarmen om toaletten inte kommer att spola. Utlösningsarmen är staven är ansluten till styckets handtag. Kolven rör sig inte om den inte är fäst vid utlösningsarmen.

5 Dra åt muttern på resan spaken om det inte finns någon färg. Vrid medurs för att dra åt.

6 Se till att vattenförsörjningen stopp är helt öppen om toaletten inte kommer att spola.